Siirry sisältöön
Töitä etsimässä

Mä oon miettinyt, et voisin katsoa kesätöitä jos niitä löytyisi. Katsoin puhelinmyyntiä, missä myytäisiin lehtiä. Muutama kaveri sanoivat, että ei kannata eli jos en myy mitään en saisi myöskään rahaa ja päivät pitkät. Taitaa puhelinmyynti tosiaan olla aika out nykyään? Myös eikö aika monella ole nykyään kaiken maailman estot puhelimessa? Ostaako ihmiset edes lehtiä nykyään? Luin monesta työpaikasta vaan todella huonoja juttuja. Onko muita töitä oikein kunnolla tarjolla 15v tai kesällä 16v tytölle. Haluaisin kauppaan, mut en tiedä pääseekö mihinkään.

Manteli

Tottakai pääsee kauppoihin!
Kesätyöhakemusta johonkin vain tekemään!
Esimerkiksi Lidliin, S kauppoihin ja Tokmannille pääsee kesätöihin. Kantsii niitten sivuilta kattoo kesätyöhommii. Jossaki tais kyllä olla eilinen viimene hakupvä..olikohan Lidl.
Ja tuon ikäinen voi saada kyllä kesätyösetelinkin.
Mutsiis kantsii oikeesti kattoo tota seteli hommaa ja sit niitten eri kauppojen kesätyöjuttui netistä, tottakai kauppoihin pääsee
Sit kans tyylii marjanpoimijaks pääsee jotku johki mansikkamaalle mutta siitä en tiedä sen enempää

Toiv. työ löytyy jostakin!

Nougat2006

Hei.

Joo en todellakaan suosittele menemään puhelinmyyntiin. Olin hetken ja petyin pahasti. Tosi pitkiä päiviä ja palkkaa saat vaa jos saat myytyä. Pari kaveriakin oli ja eivät enää ikin mene. Ihmiset eivät enää osta lehtiä, koska kaiken voi lukea puhelimesta ja ihmiset eivät halua enää turhaa ”roskaa” kotii

Tänä vuonna haen kauppaan :) varma palkka ja jää aikaa nähdä ystäviäkin kesällä, eikä istua pitkiä aikoja kotona puhelimen ääressä kuten viime vuonna.

Vastaa aiheeseen: Kesätyö

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top