Siirry sisältöön
Hirvi

Juttelin parhaankaverini kanssa snäpissä ja hän teki kuulemma koko keskustelun ajan lyric pränkkiä. En tiennyt sitä ja sanoin hänelle hieman henkilökohtaisen asian. Asiasta ei mielestäni pitäisi vitsailla, mutta hän vain nauroi ja oli kuulemma kokoajan tehnyt lyric pränkkiä. Mielestäni se ei ollut kovin reilua ja kivaa, enkä oikein luota häneen nyt. Pelkään, että hän oli mahdollisesti jonkun muun kaverinsa kanssa ja kertoi asian hänelle, vaikka halusin kertoa asiani vain parhaalle kaverilleni. Tämä oli minusta hieman kiusaamista, koska hän kirjoitti laulusta jossa laulettiin, että voit keskustella kanssani mistä vain ja luottaa minuun täysin. Luotin häneen ja hän olikin tehnyt minulle pränkin. Mitäs minä nyt teen?

Lotta, verkk@ri

Hei! Ikävää että noin on tapahtunut. Ei hän varmaan tarkoittanut loukata sinua. Toki sinulla saattoi mennä siinä vähän häneen luottamus kun tuollainen asia tapahtui, ja hän nauroi. Oletko koittanut puhua hänen kanssaan että millaisia tunteita se herätti sinussa ja miksi hän teki sen sinulle? Olisi hyvä että koittaisit keskustella hänen kanssaan asiasta. Voit yrittää myös keskustella jonkun luotettavan aikuisen kanssa esimerkiksi vanhempiesi kanssa. Toivon että saatte välit kuntoon! Tsemppiä!

:)

Kysy häneltä suoraan, suhteissa rehellisyys on tärkeää.

A [nimimerkki muutettu]

Tosiystävät osaa myös ottaa vakavasti toisen henkilökohtaiset asiat ja on rehellisiä.

Tipetipe

Mullaki on ollu tommosia niinku et sun parhaalla kaverilla on esim muita kavereita ja ku kerron sillee kaikki asiat nii ne yhtäkkii kuuluu jostai toisestaki suuntaa

Joskus tuntuu ns nololta laittaa nuortennettiin mut tää on ainoo paikka mis voin sanoo mun juttui ilman nimee ja tällee

Vastaa aiheeseen: Keskustelu parhaankaverini kanssa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top