Siirry sisältöön
9lk

Oon tyttö, just täyttänyt 16 ja tajusin vaan et en oo koskaan ollut seurustelusuhteessa… en taida olla ollut edes ihastunut! Syynä on luultavasti se, että oon vähän arka enkä uskalla puhua pojille, eikä ne tuu koskaan puhumaan mulle. Tuntuu oudolta kun lähes kaikki kaverit on seukannu ainakin kerran. Muita?

Nimetön

Minä!! Mä en ihastu kehenkään :( eikä kukaan ihastu muhun . Oon koulus ujo poikii kohtaa mut vapaa ajal voin olla iha sillee normaali :). Mä kyl haluisin pojan mun seuraks…

9lk too!

Mä oon poika joka ei oo myöskään ihteäsä ryvettäny :)
Sunlailsia tyttöjä arvostetaan myöhemmin ja oot kuumaa kamaa!

i am too

En ole minäkään. Ei mahda mitään. Kukaan ei ihastu minuun enkä minä keneenkään

Nimetön

Olin kohtalontoveri kuukausi sitten, mutta en ole enää (: Jos se harmittaa niin sanonpahan vain että se voipi kyllä tulla ihan täytenä yllätyksenä ihan missä ja milloin vain. (: Mie en olis ikinä arvannu että alkaisin just sen pojan kanssa :D

MINÄ KANS

Juu kyllä tossa pri viikkoo sitte en ollu vielä ollu vakavasti oikeen kenenkää kanssa.. Ku sitte eräänä kauniina päivänä, olin keilaamassa, ja oikia sattu justiisa kohalle.. Se niinku rupesi tuijjottamaan, ja sitte huomasin sen.. ja tuijjotin takasin.. ja sitte se vaa anto mulle sen puhelinnumeron lapulla <3 Olin iha sekasi lopun päivää:))) Eli tosiaan, juuri se oikea voi tulla vastaan ihan missä vaan ! Vaikka keilahallilla :DD
Toivottavasti löydät jonain päivänä sen oikean <3 ;))

heppahippi

Sama ongelma… Paitsi et se johtuu, kun oon muutaman kiloa ylipainoinen…-.- a mei koulus on vaa mlkkuja,ei kiinnosta :D

Samassa veneessä…

Koht 18 vuotta eletty ilman minkäänlaista suhdetta. Oon toki ollu ihastunu moneenkin tyttöön, mutta se kaikki on kaatunut millon mihinkin. Kerran ylisuojeleva broidi, yks juttu meni kolmiodraamaks, minkä sitten hävisin, kaikkea tällaista ja sattuu todella paljonkin liikkua itsekseen ihmisten ilmoilla vailla kumppania, joka antaisi tunteen, että maailmassa on todellakin syytä elää! Mutta eeheeeei, feidataan vaan kylmästi jos ihan vaikka yrittää juttusille päästä. Kyllä mut ihan kaveriporukoistakin feidataan eli olen usein itsekseni. Tällä hetkellä on semmonen when you walk away, I count the steps that you take -fiilis enkä edes halua ihastua keneenkään. Toistaseks johtanut suruun ja koviin tuskiin sekä itsemurha-ajatuksiin. Mut jos se joskus tulis…….en kuitenkaan ajatellut kolmekymppiseks odotella.

Nimetön

Sama tilanne, melkein. Oon ihastunut (jotai viis vuotta sitte) yhteen poikaan ja se aina vaan on sellanen unelma, josta mä en edes uskalla unelmoida. Mutta mä niin unelmoin siitä että tää jätkä vois välittää musta… :)

Poika 16

En oo minäkään!
ollaan onnellisia! :)

_Rousku_

Mä! Multa on yks jätkä kysyny ”alax” mut sanoin vaan emt. Ku me ei olla ikinä tavattu niinku oikeesti… Mua väistellään koulus jne. + syrjitään. : ( mua sen takii kaikki inhoo, vaikka ei tunne. Kun mä oon vähän pullee ja mulla on vähän finnejä, niin mua sen takii syrjitään. (ja sen takii, että mulla on astma)

joku

oot varmaa kiinnostunu naisista?

sama tääl

en mäkään oo ikinä seurustellu ja meen ysille. mä kyllä oon ihastunu yhteen poikaan mut sitä ei vois vähempää kiinnostaa=( mut mä oon varma et sä löydät viel jonku mukavan pojan mut ajallaan;)

Kia – Verkk@ri

Moikka, ei kannata olla huolissaan siitä ettei ole koskaan seurustellut tai edes ihastunut,et varmasti ole ainoa! Nykyisin tuntuu että kaikki määritellään sen perusteella että oletko seurustellut vai et ja siitä saatetaan myös leikkimielisesti kilpailla. Kenenkään ei kuitenkaan pitäisi kiireillä asiassa. Kyllä sitä ehtii myöhemminkin seurustelemaan, jotkut aloittavat sen vasta aikuis iällä ja jotkut eivät koskaan! Älä siis murehdi vaan jatka elämääsi normaalisti, kyllä se rakkaus tulee kun on sen aika! ;) Mukavaa kesää!

Plpööp

Harmittaa, koska tuntuu ettei kukaan ole kiinnostunut musta vaikka olen mielestäni ihan nätti rempseä hoikka tyttö? Oon siis yläasteel ja joo eihä mikää kiire mut sellane huomio ja kokemus ois ihan kiva ja siis ees kaverina jotai poikii kunnol en osaa selittää:( ooon siis vähä niiku ihastunu yhtee poikaa mut se on mua 2v vanhempi ja tällee…

Vastaa aiheeseen: Ketään muuta, joka ei ole koskaan seurustellut?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top