Siirry sisältöön
tytsy

Okei tää viesti on nyt ehkä vähän outo ku tää ei silleen oo mitenkään tärkee tms. Mut joo. Eli halusin vaan kertoo ku meillä on koulussa semmoset kevätjuhlahommelit. Ja ne on niinku koko koululle. Ja mun pitää pitää siellä avajaispuhe ja tarjoila kahvia kutsuvieraille. Jännittäääää!! Ni ois kiva jos jollain muulla ois sama juttu. Ja jos on vinkkejä puheen pitoon tai kahvin tarjoiluun yms niin tänne vaan. Toivottavasti joku vastaa, KIITOS!

Vilkku Toivesieppari🧝‍♂️🌾

Moi! Mun koulussa on sellanen konsertti, jota koko koulu tulee kattoo, ja siinä on ryhmiä, jotka ovat harjoitelleet jotain laulua, ja soittavat/laulavat sen. Mäkin esiinnyn siinä, mutta ei jännitä yhtään, vaikka koko koulu katsoo sitä. Oon harjoitellut sitä niin paljon. Sulle sanon, että kyllä onnistut siinä! Mulla on monesti ollut toi sama tilanne, ja aina on onnistunut, vaikka ei oo tuntunutkaan aina siltä. Voit vaikka harjoitella kavereille sen lukemista, ja yritä muistaa, että onnistut! Ole vain rohkea! Ja siihen kahvin tarjoiluun: muista siinäkin, että menee hyvin, ja keskity tilanteeseen, äläkä ajattele, että huonosti menee. Kyllä sulla menee hyvin, muista se. Toivottavasti auttoi!

:)

Mäki pidän puheen meijän potkiaisissa ja mua ei jännitä koska oon tehny sen paperille ja luen vaan sen siitä paperista. Oon aina ollu tällässis tilanteis tosi chilli ja meen vaan ja luen sen ja muutenki mul on meijän koulus sellanen tosi mukava ja ”kaverillinen” olo. :)

🩵sports&history

Olin juontajana ja jäähyväis puheen pitäjänä kevätjuhlassa ei stressii ku oli jo viides kerta kun juonsin(:

Vastaa aiheeseen: Kevätjuhlat

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top