Siirry sisältöön
Chrisu – verkk@ri

Tervehdykseni kaikille tänä jouluisena aikana!

Olen huomannut, että monia ihmisiä on viime aikoina mietityttänyt seurustelu ja tyttö- tai poikaystävän hankkiminen. Monet tapaamani henkilöt ovat ajatelleet olevansa ainoita, jotka eivät ole vielä seurustelleet tai olleet yhdynnässä. Muutenkin nuorilla on nykyään tapana yrittää etsiä seurustelukumppania tai seksikumppania yhä nuorempana ihan vain sen takia, että ”muut on jo harrastanu seksii ja niil on ollu tyttö/poikaystävä ja mä oon ainoo kenel ei oo ollu.”
Mietityttää, sillä olen tavannut niin monia ’ainoita, jotka eivät ole olleet parisuhteessa’, että ovatkohan he nyt niitä ainoita? Kaikille, jotka luulevat olevansa ainoita, jotka eivät ole olleet parisuhteessa voin kertoa, että te ette ole ainoita. Minäkin olen pian täysi-ikäinen, eikä minulle ole ikinä ollut seurustelukumppania enkä ole ollut yhdynnässä. Miksi? Siksi, että en ole ollut seurustelumielessä vielä kiinnostunut kenestäkään tapaamastani henkilöstä. En ole edes varma seksuaalisesta suuntautumisestani, sillä en ole jaksanut ajatella asiaa. Kiinnostun asiasta sitten kun kiinnostun. Eläväthän munkitkin selibaatissa koko elämänsä, joten ei siinä mitään niin ihmeellistä ole, jos ei ole vielä ollut parisuhteessa. Ei ole ihmeellistä ettei edes kiinnosta.
Haluaminen on sitten taas toinen juttu. Monet haluavat olla parisuhteessa, mutta eivät löydä sitä oikeaa henkilöä. Sekin on hyvin tavanomaista, varsinkin jos on vähän ujompi. Oikean henkilön löytäminen saattaa viedä pitkänkin aikaa, mutta se aika kannattaa käyttää. Kevytsuhteet eivät tuo juurikaan iloa kenellekään. Minä ainakin aion ryhtyä suhteeseen vasta, kun voin olla varma, että voin sitoutua jos en loppuelämäkseni niin ainakin muutamaksi vuosikymmeneksi. Pitää ymmärtää, että elämässä on sekä alamäkiä että ylämäkiä eikä kaikki näin ollen voi mennä suunnitelmien mukaan.
Tämä jorinointi ei varmaankaan tule auttamaan teitä tulevan partnerinne löytämisessä tai sen valinnassa, mutta toivon, että pystytte hyväksymään itsenne sellaisena kuin olette. Kaikissa ihmisissä on virheitä eikä kukaan ole täydellinen. Kuten eräässä laulussa sanotaan ”En halua menettää sydäntäni; tunteitani vielä, sillä huominen tulee kuitenkin. Suuntaan eteenpäin, tulevaisuuteen. Yksi askel, toinen, astun eteenpäin. Sydämeni syke johdattaa minut tulevaan.” Teidänkin pitäisi askel kerrallaan mennä tulevaisuuteen huolehtimatta siitä, ovatko muut olleet parisuhteessa vai ei. Tekin tulette vielä todennäköisesti löytämään elämänkumppaninne, sillä huominen tulee kuitenkin.

Toivotan onnea siihen mitä ikinä yritättekään elämässänne saavuttaa sekä hyvää uutta vuotta.
Kiittäen,
Chrisu

:3

Totta turiset :3 Hyvää Joulua!!!

Vastaa aiheeseen: Kevytsuhde, koska muut ihmiset?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top