Siirry sisältöön
Bab Honey Girl 😍😈 ❤💜💙💛💖

Hellou! Eli mun keskustelu ei oo ilmeiseti läheteny mihinkään mutta siis.
Mua siis kiinnostaa miltä se tuntuu ja mistä sen voi saada? Minkälainen tunne se on? Miten teille tulee se? Ja mietin tässä, että mikä se juttu on, kun itsetyydytän niin sitten sen jälkeen ”kostuu” paikat… ni mikä se on? Luin jostain ettei sille ole nimeä tytöillä/naisilla tai mikä semmonen nyt ikinä onkaan. Niin eli miltä se tuntuu?
Olen miettinyt sitä jo tosi pitkään!
Olen katsonut sarjoja joissa ennen seksiä niin ne suutelee sen toisen kroppaa niinku esim. niskaa, rintaa, mahaa, korvia, naamaa, käsiä, hartioita ja jopa jalkoja. Niin pitääkö se paikkaansa että ihmiset tekee niin. Se on näyteltyä mutta kun kaikissa on samalla lailla niin se on niissä jo yleistä niin onko silleen tapana tehdä???
Ciaó!

Bab Honey Girl 😍😈 ❤💜💙💛💖

Hellou! Voisko joku vastata?
Ciaó!

Tohtori Gerhald

Kiihottumisen myötä yleisesti alapää kostuu. Tämä on hyvä juttu. Toista ihmistä voi tyydyttää monin eri tavoin. Nuoleminen korvat, jalat, reidet, penis, vagina ja rinnat esimerkiksi. Itsensä tutkiskeluun ei ole rajoja. Toisen kanssa voi tutkia mistä toinen tykkää, mutta pitää vain muistaa kuunnella toista.

Bab Honey Girl 😍😈 ❤💜💙💛💖

Hellou!

Ainot kysymykseni oli, että miltä se tuntuu?
Niinku kokonaisuudessaan?

Ciaó!

Bab Honey Girl 😍😈 ❤💜💙💛💖

Hellou! Noni taaskaan ei tuu vastauksia!!!!
Ciaó!

Ötkerssön

Hei,

Ktseisen alan 16 vuoden kokemuksen pohjalta voin kertoa, että pojilla kiihottuminen tapahtuu näkyvimmin peniksen jäykistymisenä. Jäykistyminen voi toki tapahtua ilman kiihottumista, jota tapahtuu liiankin usein esitelmiä pitäessä. Tyttöjen kiihottuminen on linulle vieläkin osittain mysteeri, mutta voin esimerkiksi kertoa klitoriksen täyttyvän verellä sen aikana. Kostuminen on ihan oikea ilmiö ja sen tarkoituksena on saada meno kitkattomammaksi. Tämä siis vähentää riskiä peniksen absoluuttiselle tuhoutumiselle ja nautinnon katoamiselle.
Sarjoissa näkemäsi suutelu on osa esileikkiä, jonka tavoite on kiihottuminen.

Mitä parhain terveisin
Döktören ökter

Tyttö🦋

Moi! Must tuntuu ainaki tältä ku kiihotun:
~ Hengitys tihenee
~ Posket punottaa
~ Mun *se* kostuu
~ *Se* joskus silleen tykyttää?
~ Mul tuntuu vähän niinku perhosia alavatsassa

Vastaa aiheeseen: Kiihottuminen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top