Siirry sisältöön
Girlie-96

Olen ihan urpo kaikensorttisten ihastumis-kiinnostumis-flirttailu-juttujen kanssa ja tästä syystä mä tänne kirjoitan.

Mulla on yksi kaveripoika, johon tutustuin vähän reilu kuukausi sitten. Meillä menee huumorit ja pitkälti ajatuksetkin yksiin ja puhutaan aika paljon ja ollaan jo suht läheisiä.

Jostain syystä ihmisten on vaikeeta käsittää että me ollaan kavereita, eikä meillä oo mitään salasuhdetta tms. Vähän väliä joku kohottelee mulle kulmiaan ja virnistelee tietäväisesti kun oon tekemisissä tän pojan kanssa. Aluks se lähinnä nauratti, sit ärsytti ja nyt se on herättänyt mun epäluuloni. Mä oon alkanu tarkkailla tän pojan käytöstä tarkemmin, koska mua hämmentää ihmisten suhtautuminen meihin.

Nyt sitte en enää tiedä että onko pojan ajoittaisessa käytöksessä kyse ihan vaan puhtaasta kaveruudesta vai suuremmasta kiinnostumisesta.

Sillon ku ollaan samassa paikassa, me puhutaan aika paljon kaikenlaista ja se esim. hössöttää kamalasti jos mulla on kylmä tai näytän surulliselta tai jos oon ollu kipeenä nii oonko pitäny itestäni huolen. Jos oon surullinen, se haluaa tietää miks ja sit se yrittää kauheesti piristää mua.
Ja kun olin kipeänä pari päivää pois koulusta tää poika kyseli kauheen huolestuneena että mikä mulla on ja jakeli kauheesti hoitovinkkejä joita mun pitää noudattaa että paranisin pian.

Sit ku ei olla samassa paikassa, se tosi usein alkaa tekstailla mun kanssa, useimmiten ihan ilman syytä (esim laittelee laulujen sanoja tai kyselee missä oon, mitä teen jne), välillä jonki tosi ontuvien tekosyiden varjolla ja sit aika harvoin niin että sillä ois mitään oikeesti ”järkevää syytä”.
Aika usein sitte nää tekstarikeskustelut muuttuu aika randomeiks keskusteluiks, joissa ei välttämättä oo enää mitään ideaa. Sit se saattaa yhtäkkiä johonkin väliin laittaa, aika mihinkään liittymättömästi, että se tykkää musta tosi paljon, tai se tykkää mun huumorista ja että mä oon hauska jne. Yleensä vaan vastaan kohteliaisuuteen kohteliaisuutena ja sit keskustelu jatkuu.
Jonku kerran ku valitin sille (tosi aikuismaista :D) yhestä toisesta pojasta jonka kanssa joudun olemaan ajoittain tekemisissä, tää poika rupes kyselemään että tykkäänkö mä kuitenki siitä enemmän kuin tästä tyypistä josta sille aina valitan. Vastasin siihen vaan että tietty, tyhmä kysymys.

Tää nyt on aika sekava viesti, mutta ihan vaan tän viestin perusteella, onko muiden ihmisten ”winkwink”-jutut hämmentäneet mua liikaa ja saaneet mut kuvittelemaan omiani, vai kieliikö pojan käytös ihan oikeasti kiinnostumisesta?
Kaipaan apua, koska en tiedä yhtään mitä näissä tilanteissa tehdään.

(Ja tosiaan olemme molemmat 17-vuotiaita)

Vastaa aiheeseen: Kiinnostunut vai ei?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top