Siirry sisältöön
D:

moikka kaikille. oon nuori, ja niinkuin moni muu myös huolissaan painostaan.
syön aika normaalisti, aika usein jotain herkkuja, mm. suklaa, poppari, jne. limuja ei tuu paljoo juotuu, mut välil.
istun usein vaan koneella tai katon telkkuu, joten en liiku paljoo. joskus käväsen 10 – 30 min lenkillä koiran kanssa.

oon jotain [osa tekstistä poistettu] eli normaali, mut vatsasta, reisistä ja pepusta oon… hyi. vatsa on ihan sellanen jätti maha. ja reidet ja peppu on sellaset roikkuvat… aika… hyi.

joten, tarvitsisin apua teiltä. tavoite olis kiinteet vatsa, reidet ja peppu. mahd. ennen koulua, 14.8…… tai joskus ennen syyskuuta.

Isäni poika

Noin lyhyellä aikavälillä sinun on turha yrittää tehdä mitään, mutta asia riippuu siitä mikä on käsityksesi koosta/muodosta ”… hyi”. Voin kyllä kertoa, että minun isälläni on kaikkien aikojen kaljamaha, josta hän näyttää olevan erityisen ylpeä. Minäkin olen häneltä oppinut, että siitä että on lihava tai edes vähän tukeva tai muodokas niin ei tarvitse olla häpeissään. Jos ei itse siitä välitä ja ymmärtää, että tietysti kouluissa löytyy aina idiootteja, jotka siitä huutelevat, niin ei ihmiset juurikaan välitä.

Ja jos syöt ”aika normaalisti” ja käyt kuitenkin lenkillä koirasi kanssa joskus, niin todennäköisesti et ole edes kovin tukeva vielä. Ainakaan verrattuna siihen mihin minä olen tottunut…

D:

entäs sitten joskus tän vuoden puolella vielä ?

Vieläkin isäni poika

Kyllähän saat varmaankin kiinteytettyä muotojasi, jos tarpeeksi treenaat kiinteytystä vaativia alueita. Kuntosalien laitteissa yleensä näytetään mitä lihasryhmiä mikäkin kone kehittää eli myös sen, mistä paikasta se eniten rasvaa polttaa. Keskittymällä tiettyihin alueisiin saat tuloksia paljon nopeammin kuin muuten.
Juoksu tai lenkkeily kehittää kestävyyttä ja polttaa hieman rasvaa jaloista enimmäkseen. (Kehittää myös verenkierto- ja hengityselimistöä) Ja onhan niitä tapoja, joilla voi kotonakin kehittää… En ole juurikaan niihin perehtynyt, mutta googlaamalla varmaan löytää ohjeita siihenkin. Ehkä.

mikä se minä olen neuvomaan, mutta…

Ei muuta kun lenkille, pakaroille liikuntaa myös pyöräilyssä, rullaluistelussa yms. (talvellakin hiihtoo, luistelua, kuntosalia, uintia, jumppaa, tanssia). Lihaskunnon reenaamista mm. vatsalihasliikkeitä ja semmosta… Yleensäkkin liikuntaa ni kyllä se ylimääräinen karisee ja varsinki jos et pysty hillitsemään herkutteluasi.

D:

moikka. alotin nyt tanssin joka keskiviikko, mut en oo muuta ehtiny…. vatsalihakset kyl on kipeet eilisestä.

Älä Välitä

ei tollasesta kannata välittää vaikka se tympeältä tuntuukin kaikki on oman kokoisia näköisiä ja kaikilla on oma luonne…
Olen ite 13v ja aika lyhyt [osa tekstistä poistettu] syön normaalisti mutta painaan aika vähän:) Älä siltikkään välitä nälvimisestä:)

Vastaa aiheeseen: kiinteytystä ? auttakaa !

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top