Siirry sisältöön
Tyttö

Mul on 2-3kk aikaa tehä alote. Karmea kiire ku se menee eri kouluun mite ehin ja sillee varovaisesti??? :(

En oo poika, mut vastailenpa nyt kuitennii…

Ehkä vähiten hyökkäävä tapa vois olla et menisit juttelemaan jossain luontevan oloisessa tilanteessa, kuten vaikka tiedustella kokeen jälkeen miten meni tms. Äh, tuo nyt oli huono esimerkki, mutta kannattaa kuitenkin aloittaa joistain pinnalla olevista tai muuten vain yleisistä asioista. Aloitteen jälkeen voi sitten vähitellen ruveta syventämään tuttavuutta, ehdottaa yhteyksien pitämistä… Lycka till!!:)

Sori ny näi myöhään…

Joo eli oon toi kyselijä! Kiitti!!!!!:) :) :)

lallallalluulalala laulan tommost lauluu nytte

Sama ongelma yhen tytönkaa ite ehkä meinään koulun kolmanneks viimesempänä päivänä kertoo sille et tykkään siitä niin et mua kiusattais vaan pari päivää jos se kertoo eteenpäin kun kerran oon ite poika mietin vähä et miten ite reagoisin eri vaihtoehdoissa mut niitä ei tuu vaa mielee esim. voit ruokailussa kattoo et jos oot sen vieressä ja meet pois päin et kattooks se sua sillee sivu silmällä ja mun ihastukseni oli tosi rohkee sevaa sano kun vilkuilen sitä paljon et ”miks vilkuilet mua koko ajan¿ <3" sanoin melkee et no mieti et mitä ihmiset yleensä katoo no kauniita juttuja mut en viittiny. Kun mietin kavereitteni luonteita niin monet kyllä parhaalle kaverille kertoisi. Sitten se että jos poika ei kerro eteenpäin varmaan riippuu luonteesta ujo hiljanen semmonen jolla ei ole mitään ihan parasta ysrävää ei kerro luultavasti luokan pelle taas vitsi mielessä varmaan sanois sen luokan priimus taas kertois monelle varmaa.

tyttö99

älä oo liian hyökkäävä muuten voit menettää hänet kokonaan etene hitaasti ja muista voit pettyy kyll pahemman kerran eli älä liihottele liian korkeelle poltat siipes vaan turhan takii (älä tee samaa virhettä kun mä) en koittanu lannistaa tai mitään

Vastaa aiheeseen: Kiire Apua pojilta!!!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top