Siirry sisältöön
O.H. 14v

Onko se plussaa jos poika osaa tanssii? Ei siis vaa mitä koulus opetettii, vaa oike kunnol.

t.y.y.p.p.i

no miten sen nyt ottaa..riippuu missä tilanteessa ja millasta tanssia…mutta siis mitä tahansa tanssi lajia hän harrastaakin niin ainakin hänellä on silloin luultavasti hyvä kunto josta on aina plussaa ja jos itse osaat tanssia niin onahan sitä kiva tanssia semmosen jätkän kaa joka osaa tanssia paremmin kuin ihan perus juttui mitä koulussa on käyty…oli ehkä aika sekava viesti mutta koitahan saada selvää ja olihan tämäkin jotenkin omalla tavallaan hyvä vastaus O.o

16v realisti

Jos tarkoitat plussaa tyttöjen huomion saamiseksi, niin usein kyllä, mutta se riippuu tytöstä. Ainahan se on plussaa, jos on samoja kiinnostuksen kohteita, mutta kannattaa miettiä millaista seuraa haluaa. Ei voi ajatella niin että kaikki tytöt tykkäävät tanssimisesta ja pinkistä tai että kaikki pojat tykkäävät moottoriajoneuvoista ja urheilusta.

Nimetön

Ooon on on on on :))) plussaaaa!!

O.H. 14v

Juu no tarkennan et harrastan kilpatanssii (valssi, tango, quickstep, foxtrot, samba, cha-cha, rumba ja jive), ja aika paljoki paremmal tasol ku koulu.

Chrisu – verkk@ri

Ainahan on hyvä kehittää uusia taitoja, jos motivaatiota riittää. En kyllä voi sanoa mitään yleistä mielipidettä asiaan, sillä kaikkihan ajattelevat eri tavalla, mutta yleensä siitä kyllä tykätään, että poika osaa tanssia. Ainakin oman kokemukseni valossa.
Mutta siis, se yleensä on plussaa, vaikkakaan tanssia ei nyky-yhteiskunnan nuoret kauheasti harrasta muussa kuin koulun tanssiaisissa. Onhan tanssilla tietysti muitakin vaikutuksia (esim. kehonhallinta paranee, kehittää motoriikkaa…), jotka hyödyttävät elämää. Eli siis, jos motivaatiota riittää, niin kannattaa opetella.

Hyvää Kesän odotusta
Christian

tyttö98

Mun mielestä sillä ei oo mitään väliä.Eli ei plussaa,mut ei se kyl haittaakkaan.Mut kylhä se olis ihan kiva.

Vastaa aiheeseen: kiitoksia

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top