Siirry sisältöön
imafraid

Moi! Oon 12v tyttö ja mulla on kipua oikealla alavatsassa. Voiko se liittyä jotenkin menkkoihin? Haluaisin tietää mistä tämä johtuu koska olen todella lyhyt (146cm) ja menkkojen jälkeenhän pituuskasvu pysähtyy (?) Eli enhän jää näin lyhyeksi? Niin ja mulla on muuten jo murrosikä alkanut.

jccool

Hei! Kyllä mielestäni ne voisi liittyä menkkoihin mutta voisi viitata myös umpisuolen tulehdukseen?? Seuraile tilannetta vähän:) ja mielestäni menkkojenki jälkeen voi vielä kasva koska joissain maissahan menkat alkavat 7 v.

avulias

kipu alavatsassa saattaa olla myös jonkun muunkin takia, ehkäpä umpisuolen? kannattaa kysyä vaikka terkkarilta. ja myös kysy esimerkiksi äidiltäsi tai siskoltasi koska hänellä alkoi kuukautiset, niin saatat saada vähän selkoa, koska omasi voi alkaa. kipu voi olla menkkojenkin takia, ja voivathan ne pian olla tulossa.
pituuskasvu ei pysähdy menkkojen vuoksi. luultavasti suurin osa kasvaa 20-vuotiaaksi asti, ehkä enemmänkin joten kyllä sinä vielä kasvat tai kasvupyrähdys yhtäkkiä tulee. :)

Toivoa on, toivoa on

Mun kaveril alko menkat, kun se oli 172 cm. Se on kasvanut sen jälkeenkin. Nyt se on 179 cm. Pituuskasvu ei kaikilla pysähdy heti

Vastaa aiheeseen: kipu alavatsassa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top