Siirry sisältöön
Juuuuuu

Olen aika äskettäin täyttänyt 12 ja olen poika. Olen ottanut täällä aikaisemminkin tämän aiheen esille että onko normaalia jos 12 vuotiaalla pojalla ei esinahka rullaanu ollenkaan. Vastauksia on tullut että ”on normaalia”. Mutta kun lueskelin muualta netistä niin löysin ristiriitaisia kommentteja että 6,8 ja 10 vuotiaillakin olisi leikkattu esinahka koska se ei rullaannu alas. Ja myös hyviltä ystäviltäni olen kuullut että niillä rullaantuu alas. Onko teillä kokemuksia? Pitäisikö puhua terveydenhoitajalle tai vanhemmille? Olisin kiitollinen jos vastaisitte sillä tämä aihe on huolestuttanut minua jo pitkään :)

Hokkanen

Juu elikkäs, ittelläni oli sama ongelma juuri tuossa iässä, en itse tiennyt että sen kuuluu rullaantua alas. sitten yhtenä päivänä kun menin kuselle niin alkoi kirbelemään. päätin kertoa mutsille joka sitten katsoi sitä ja anoi että sehän on tulehtunut yhdestä kohdasta (se oli punanen siitä). Mentii sitten lääkärii, ihan ensiapuun ja siellä ne katto ja sano että on tulehtunu ja samalla sano että se pitäisi saada menemään taakse. sit se anto mulle jotakin silmä voidetta (siis oikeesti silmävoidetta) jonka piti auttaa rasvaamaan sitä ihoa esinahan jaterskan välissä jotta se sitten lähtisi siitä, sanoi samalla että kannattaa iltaisin venyttää sitä ihoa taaksepäin jotta pikkuhiljaa alkaisi irtoamaan terskasta. No sitä sitten siinä tein ja pikkuhiljaa alkoi irtoamaan, oli aika hemmetin kipee aina ku lähti vähä taakkepäi mut meni ohi kyl aina. sitten sain kaiken vedettyy taakse ja nyt on ok. ainoo vaa että kun peniksen siellä taka/ala osassa terskassa on se sellainen ”naru” mikä on esinahassa ja terskassa kiinni niin on aika tiukka että kun on erektio niin esinahka ei ole normaalisti kokonaan alhaalla vaan siinä suunnilleen terskan kruunun alapuolella, ei haittaa oikein mitään jos käyttää kortsuu kun kharrastaa seksiä sillä sillon se ei voi revetä mutta jos ei käytä se voi, sen voi kyllä käydä leikkaamassa lääkärissä tai koittaa venyttää.

poika

ei sen esinahan vielä tarvii rullaantuu alas ku on 12v

Poika

Ööö oon 14v ja mulla ei vieläkään mee alas. Olen vain ajatellut että kyllä se siitä. Onko se mahdollista että se ei ikänä mene alas? Olen oikeasti huolestunut nyt!

Koo

olen 14v ja murrosikä vasta nyt alkamas liikkeelle ja esinahka on tosi tiukka.
Pitääkö huolestua.

Man

Mullakii oli aikasemmin tosi tiukka esinahka mut sitte ku aloin harrastaa itsetyydytystä niin se siitä sitte veny vähä kerrassaa. Mä olin ja sillo aika huolissaa asiasta mut enää ei mitää ongelmaa oo. Asiasta en kehannu kellee kertoo.

Vastaa aiheeseen: Kireä esinahka?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top