Siirry sisältöön
apua

mulle tuli kikkaamaan yksi ulkomaalainen tyttö joka oli aluks asiallinen ja kiva. sit se halus musta snapchatissa kuvan ilman paitaa tai mitää. se lupas ettei se ota screenshottia siitä kuvasta. tietenki mä uskoin sen. hetken päästä se uhkasi lähettää sen kuvan kaikille mun kavereille facebookissa ellen hyväksy olemaan sen orja et lähettäisin sille seksuaalisia kuvia sille ku se käskee. poistin mun facebookin ja kaikkee enkä tiiä mitä teen. mul ei oo mitään hajua lähettikö se sen kuvan vai ei. mä pyysin ja anelin ettei se laita sitä mut en nyt tiiä. pitäskö mun kertoo poliisille tai jollekkin aikuiselle tästä? tunnen itteni avuttomaks.

Neliapila?

OMG , oletko kertonut jo luotettavalle aikuiselle tuosta ? Sinun pitää kertoa jollekin aikuiselle tästä asiasta. Vaikka itse lähetit kuvan , sinun pitää silti uskaltaa kertoa tämä aikuiselle ! Rikosilmoitus täytyisi tehdä poliisille , nimittäin jos joku lähettää sinusta kuvan nettiin , tai jakaa muille ihmisille kuvasi ilman suostumustasi , tämä on vasten lakia ! Nyt suosittelen sinua tekemään tästä rikosilmoitus ja kertomaan aikuisille ! He kyllä osaavat hoitaa tämän loppuun asti. Kerrot vain rehellisesti mitä teit (:

Turvallista ja hyvää kesää ! Ja iso hali (:

MLL Ylläpito

Hei,

onpa ollut ikävä ja varmasti pelottava tilanne. Luultavasti tämä henkilö on vain uhkaillut sinua eikä ole lähettänyt kuvaa kavereillesi, mutta tietenkään varmuutta ei ole, etteikö hän levittäisi/käyttäisi kuvaa. Yleensä tällaiset henkilöt kuitenkin käyttävät uhkailua vain keinona saada läpi haluamansa. Teit oikein, kun katkaisit yhteyden häneen etkä suostunut hänen vaatimuksiinsa.

Minusta voisit ilmoittaa kyseisestä henkilöstä netiipoliisille. Onko sinulla edelleen hänen yhteystietonsa/käyttäjänimensä? Nettipoliisiin voit olla yhteydessä täältä: https://www.poliisi.fi/nettipoliisi . Entä miltä tuntuisi jutella sattuneesta vanhempiesi/vanhempasi/jonkun muun lähiaikuisen kanssa?

Vastaa aiheeseen: kiristystä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top