Siirry sisältöön
dramalama(🏳️‍🌈)

Eli siis, rakastan kirjoittamista. Kirjotan tännekkin suht usein, koska no, ra-kas-tan kirjottamista. Kun kirjotan tälleen koneella, saattaa tulla kirjotusvirheitä ja kielioppivirheitä, mut niitä ei tuu niin usein kun kirjotan tekstin käsin. Inspiraatiota tuo mulle musiikki, elokuvat, julisteet ja oikeastaan kaikki taide… Kirjoista insiraatiota tulee eniten.(Hp, Taru sormusten herrasta) Omasta mielestä mun tarinat on ihan kivoja, mutta toisien mielestä synkkä murhadraama on tosi… Niin, synkkää. Tarinani käsittelevät kyllä aika triggeröiviä koska käsittelen niissä itsetuhoisuutta, syömishäiriöitä, masennusta yms. Sillon kun saan hyvän tarinaidean, mikään ei pidättele mua. Mietin vaan, että onko täällä Nuortennetissä jotain kirjoituskisoja, koska ”I’m here” ja osallistuisin ehdottomasti:)

Jonsperi

Komppaan sua. Itekkin tykkään tosi paljon kirjoittaa ja tuottaa tekstiä. Ja joo ei se aina kieliopillisesti mene oikein. Oon ajatellut, että kunhan se mun asia ja pointti kirjoituksessa tulee esille.
Sulla on kyllä vähän synkkiä noi aiheet ja jotkut voi ahdistuu niistä. Mutta siis älä missään nimessä lopeta kirjoittamista vaan jatka sitä, kun rakastat sitä!! Oon kuullu, että tänne mll sivuille voi kanssa lähettää omia kirjoituksia mitä ne julkaisee tänne kaikkien luettavaksi. En ihan tarkalleen tiiä miten se toimii, mutta varmaan löytyy tietoa lisää siitä :)

Potterhead<3

Heipss! pari kk vanha tää keskustelu mut tykkään kyl sun kirjotuksista ja luen niitä! en tiedä onko täällä nuortennetissä niitä kisoja mut sun kirjotukset pärjäis kyl hyvin ihan oikeissaki kilpailuissa<33

morooooooooooooooooo mukavaa päivää tän lukeneille

Vastaa aiheeseen: Kirjoittaminen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top