Siirry sisältöön
[Nimimerkki poistettu]

Moi !

Oon 16-vuotias tyttö, joka unelmoi kirjoittamisesta. Mulla on varmaan 10 eri kirja/kirjasarja-ideaa. En vaan tiiä millon kertoisin unelmastani muille. En ainakaan viel.

Jos unelmoit kirjan kirjoittamisesta, tuu juttelemaan ! ✍️

Kirjoittajatyttö✍️

Moi !

Olin laittanut vahingossa väärän nimimerkin.

Olen siis Kirjoittajatyttö✍️

– Kirjoittajatyttö✍️

Viisauden käpy

Moi!
RAKASTAN kirjoittamista!! Mulla on tälläkin hetkellä super monta tarinaa kesken ja niiden suunnittelu on kivaa, lopettaminen on asia erikseen… Ja eihän sun ole mikään pakko siitä kertoa kellekään. Mihin muuten kirjoitat tarinoita (vihko, tietokone?) Itse kirjoitan molempiin, mutta ehkä enemmän koneella. Mietin myös tarinatilin perustamista Instagramiin. No, mutta tällä hetkellä kokonaisen kirjan kirjoittaminen tuntuu vähän kaukaiselta, mutta se on silti mun haave.

Millasta genreä muuten kirjoitat, vai hypitkö vähän siellä sun täällä. Itsellä todellakin romantiikka ja nuortenkirjallisuus yhdisteltynä milloin mihinkin. Tällä hetkellä mun pääjuttuna onkin romanttinen dystopia? Sitä on vaikea kuvailla, mutta sanottakoon, että pelkoni on liika samankaltaisuus Nälkäpelien kanssa.

Nimimerkistä päätellen olet ihan alkuperäinen 🤗, joten tuupa joskus moikkaaman Ollaan kavereita keskusteluun, ois kiva kuulla taas sun kuulumisia, miten käsi voi yms. (Kiusallista muuten jos oot joku muu, no säkin oot kyllä tervetullut tuohon keskusteluun)

Eipä tässä muuta, saatoin ehkä vähän innostua ja laittaa muutaman kysymyksen liikaa, mutta on vaan niin hienoa löytää samasta asiasta kiinnostuneen. Ehkä mun mielessä kummittelee ala-asteen tarinankirjoitus: olin ainut jota kiinnosti ja aina kun pyysin, että kirjoitettaisiin, sain murhaavia katseita selkääni. Noh, minkäs teen.

Moikka! 💞💞💞

moms spaghetti

moi:)
mäki haluisin kirjottaa kirjasarjan:)
oon koko elämäni kirjotellu teksetä ja oon kyl kuullu että ne teksit on kuulema hyviä:)
ois siistii olla kirjailija:)

Janus

Morjens.
Itekkin on tullut kirjoiteltua tarinaa. Se on minusta rentouttavaa ja hauskaa, kun mielikuvitus pääsee lentoon.

Itse en kuitenkaan paljon mainosta tätä minun harrastustani, kun en tiedä mitä muut ajattelee. Vanhempani ja setäni tietävät tästä ja he kannustavat minua paljon.

Kirjoitan tällä hetkellä kuvitteellisen jääkiekkoilijan elämänkertaa. Muita genrejä mitä kirjoitan ovat länkkäritarinat. Jotain tulevaisuuden taistelukertomustakin olen miettinyt, mutta se jää nähtäväksi tulenko tekemään sitä.

Kirjoittajatyttö✍️

Moi !

Ihanaa et ootte löytäny tänne ❣️

Rakastan lukee fantasiaa ja scifiä ja niitäki aion kirjottaa, mut suurin osa ideoista on realistista kirjallisuutta. Ja yhestä fantasiasarjasta saattaa tulla osittain romantiikkaa. Melkein kaikki on kuitenki viel vaan ideana. Täl hetkellä suunnittelen ekaa kirjaa sarjaan, joka liittyy sairauteen joka mulla on.
Kirjotan ja ideoin kirjoja kännykällä wordiin.
Aion kirjottaa ne joskus kun mulla on aikaa ja oma tietokone. Haluisin kyl myös niist joskus kirjat.

– Kirjoittajatyttö ✍️

Juuhh

Mäkin rakastan kirjottamista!!!!!! Oon alottanu jo erilaisii kirjoja kirjottaan…mutta osa on vaa jääny ja osaa en oo vaa osannu jatkaa:( Koulun kirjotuksiinki kirjoitan joku 5-7 aukeemaa ja vedän niistä 10!!!!! Ala vaan rohkeesti kirjottaan<3333uskon et pystyt siihen<33luota vaan itees❤️❤️😘😘
(oon 09)

Gilly

Moi! Mä oon vasta 11v mut toivon et joskus musta vois tulla kirjailija. Tykkään kirjoittamisesta. Mä kirjoitan yleensä kaikkii sellasia lyhyempiä tarinoita vihkoon, mut sellasia pidempiä juttuja tietokoneelle.

Musta tulee vielä kirjailija!

Moi aloittaja, eli 16-vuotias tyttö. Mäkin haluan kirjailijaksi. Kirjoitin ennen sellaista kirjaa kuin Hämähäkkiluu, mutta nyt pidän taukoa siitä. Ehkä palaan vielä jossain vaiheessa siihen.

Kirjoitin vielä noin viikko sitten yhtä kirjaa, mutta se hävisi iPadistani. Olen aika harmissani ja tällä hetkellä en haluaisi kirjoittaa sitä vielä uudestaan kokonaan alusta. Mä kirjoitan tällä hetkellä kauhuelokuvan käsikirjoitusta. En tiedä kuinka monen vuoden päästä elokuva tulee YouTubeen, mutta kirjoitan käsikirjoitusta jo valmiiksi. Musta tulee myös näyttelijä.

Vinkkejä aloittajalle:
1. Heti jos tulee mieleen joku kirjoitusidea, kirjoita se muistiin johonkin.
2. Jos heti ensimmäisestä keksimästäsi ideasta tulee mieleen hyvä kirja jonka voisit tehdä, ala kirjoittamaan.
3. Jos heti ensimmäisestä ideasta jota keksit ei tule mielestäsi hyvää kirjaa, kerää paljon ideoita ja tee ideoidesi avulla kirja tai jopa kirjasarja.
4. Kerro unelmastasi heti kun olet valmis. Kukaan ei pakota sinua sanomaan silloin kirjailija unelmastasi, kun et ole vielä valmis sitä kertomaan.

Terveisin 11v kirjailijan urasta haaveileva poika.

Janus

Samaa mieltä ”Musta tulee vielä kirjailija!”:n kanssa. Itsekin olen kirjoittanut muistiin hahmojen nimet, tarinan, sekä luonteen piirteet (en kaikkien kyllä, mutta saatan tehdä).

Kannattaa myös ottaa netistä tietoa omiin tarinoihin, jos haluaa, sillä se voi tehdä tarinasta myös mielenkiintoisemman – ainakin omasta mielestä.

Myös musiikin kuuntelu voi antaa joitain ideoita (ainakin minulla).

Seuratkaa unelmianne, älkääkä antako joidenkin pilata niitä vain siksi, että he luulevat ettet pysty tai muuten vaan he pitävät sitä ”outona”. Sellaiset ihmiset jotka pitävät toisten ideoita naurettavina, saavuttavat elämässään vähiten. Olen iloinen teidän puolestaan, että te ootte löytäneet teidän juttunne.👍

Viisauden käpy

Moi kaikki taas! Kirjoittelinkin tänne jo aiemmin, mutta nyt minulla on ongelma: en ole saanut kirjoitettua yli kuukauteen. Haluaisin, mutta aika ei tunnu riittävän. Olisiko jotain vinkkejä? 💗

Happy_HelloKitty

Minäkin rakastan kirjoittamista!😍 Kirjoitan lähinnä ihmissuhteisiin ja harrastuksiin liittyviä (baletti pääosassa) tarinoita, mutta kyllä fantasiaakin tulee kirjoitettua.

Jos aika ei meinaa riittää (näin käy minulle usein) kannattaa kokeilla kirjoittaa lyhyitä tekstinpätkiä, sellaisia joissa ajatukset ovat tärkeimpiä. Itselläni näistä tulee usein aika surullisia, mutta ainakin kirjoittaa voi lyhyemmälläkin aikataululla.

Vielä inspiraatiosanoja❤️:

-Helähdys❄️🦋
-Kun kaikki katosi
-Miksi?
-Hymy💞
-Onni😸

moms spaghetti 🇺🇦

oon se sama ”moms spaghetti” mikä täällä ennen oli mut laitoin mun nimimerkin perään vaan ua-lipun<3

mä siis tykkään kirjottaa kaikkia syvällisiä tekstejä, jotka on vähän surullisia ja tällasia. oisko kellään mitään ideaa, mistä vois kirjottaa, ja millä tavalla:)?

Kirjoittajatyttö✍️

Moi !

Mulla toteutu tänään ainaki itelleni kirjoittajan pahin painajainen (en oo kyl siis nähny siit painajaista 😂) :
Joku voi nähä kirjoitukseni

Olin kirjoittanu tänhetkistä projektiani meidän tabletilla, jossa oli jotenki tosi huono nettiyhteys, joten se ei suostunu tallentamaan sitä, ja jotenki se tallentu niin, et se tiedosto näky siin tabletin word-sovelluksessa, vaikka kirjauduin koulun tililtä ulos.
Menin ihan paniikkiin ja yritin kaikkea mahollista. Otin kuvat tekstistä siltä varalta et joutuisin poistaa sen. Sit menin jotain viel kokeilematonta reittiä ja klikkasin ”peru muutokset” tms. ja se poistu. Olin NIIIN helpottunu. Tarkistin viel monta kertaa, ja se oli poistunu.
Kännykälle oli jääny vähän vanhempi versio siit, ja kopioin ottamistani kuvista uuden tekstin tiedostoon Google Lensillä.

Ehdin jo pelätä, et joku perheenjäsenistä ennemmin tai myöhemmin löytäis sen ja joutuisin paljastaa tän. Ja se viel sattu olemaan henkilökohtaisin teksti, jota oon kirjoittanu, en varmaan ikinä tuu julkasemaan sitä, harjottelen vaan sillä kirjoittamista.

En enää uskalla kirjoittaa tabletilla, kirjoitan kännykällä sen verran kun tuntuu hyvältä, ja kun koulu alkaa, pystyn toivottavasti kirjoittamaan rajattomasti koulun koneella.
Mitä muuten teidän mielestä mun kannattais tehä lukion lopussa, kun mun pitää palauttaa kone ja koulun tunnukset ja niiden mukana kaikki lähtee, ellen tallenna muualle ?
• Pyytää vanhemmilta jo kone seuraavaan oppilaitokseen ?
• Ottaa miljoona kuvakaappausta ja viedä niillä kännykän kaikki tila ?
• Tulostaa hirveesti ja keksii mahdollisesti vanhemmille selitys ?
• Kopioida teksti kännykän muistilappusovellukseen ? (Vois toimiikin, jos käytän useempaa ja numeroin ”laput”)
• Mitä muuta ?

Oon yhä vähän shokissa, mut toivon et täst kirjoittaminen täällä helpottais.

Onks teille käyny näin ?

Toivottavasti nää uudemmat viestit julkastaan pian.

PS. Niitä aiempia viestejäni ei välttämättä oo tullu, kun en oo painanu tosta ”En ole robotti”.

Kirjoittajatyttö✍️

Moikka taas !

Oon nyt kirjoittanu tabletilla netin kautta kun se onnistuu niin ja meidän tabletin selaushistorian saa poistettua.

Oon tänään yksin kotona joten aattelin kirjoittaa, mut ei jotenkin oo inspiraatiota niihin teksteihin, jotka mulla on kesken. Enkä uskalla alottaa mitään kirjaideoistani, vaikka mulla on niitä ihan hirveesti.
Yritän löytää jonkun kirjoituskehotteen tabletilla, mut oisko jollain täällä ideaa, mistä voisin kirjoittaa ? (Fantasiassa ehkä pysyis kiinnostus yllä, mut muukin käy)

Haaveilen nimittäin siitä, et lukiossa kirjoittaisin koneella arkisin päivittäin.

Vastaa aiheeseen: Kirjoittaminen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top