Siirry sisältöön
Ruspel

Mua on ainakiusattu, eskaests lähtien mun koosta. Olen hieman läski, i know it, niimpä sitä on tuha mulle toitottaa. Seiskan lopusta kasin loppuin yks ysin poika sitten haukku nua homoks ja töni jne. Uskalsin kertoa vasta kasin lopulla, kun kaveri kävi käsiksi kun sanoin sille vastaan. Töni ja tuuppi mua, sitten menin ihan paniikissa kohtauksen jälkeen syömään enkä kertonut opettajalle kuin vasta viikon päästä, mua ahdisti olla koulussa enkä koskaan uskaltanut jäädä edes kahdestaan kenenkään kaverin kanssa.

Nyt se on amiksessa. Ja mä kait meen vuoden päästä perässä jollen nosta numeroita. Ahdistaa.

Mua on pitkään mietityttänyt, miksi ihmisten pitää olla noin dorkia!? Mä tiedän olevani bi, mutta mun seksuaalist suuntautumusta ei voi vaihtaa huutelemalla ja kovistelemalla.
Kiusaajat, jos täällä on yhtään, miksi kiusaatte?

Avulias:)

Kiusaajat saattavat kiusata, koska heillä voi olla itse jtn ongelmii koton tai voivat saada sinusta jonkun lähimmäisen kuvan jolle on vihainen. Sinun kannattaa vaikka sanoa hänelle, rttä tällainen olen, hyväksy se niinkuin minä

Kyllä se alkaa pikkuhiljaa loppua :)

En ole kiusaaja.com

En osaa sanoa. Niitä luultavasti häiritsee se, että ihminen on erilainen eikä täsmälleen samaan muottiin valettu, kuin muut. Kiusaajat ovat tyhmiä ja säälittäviä suoraan sanottuna. Itse toivon, etten ensi vuonna tai siis lukukauden alettua tule uudessa koulussani kiusatuksi, koska olen itsekkin tälläinen pulskemman puoleinen ihminen.
Jos et halua mennä amikseen suosittelen nyt vikana vuonna päntätä ja lukea kunnolla kokeisiin ja kuunnella tunneilla ja tehdä läksyt niin kyllä ne numerot ihmeesti nousee (kokemusta on)
Ja jos numerosi eivät nouse voitko esim. Pyrkiä toiseen amikseen jonnekkin kauemmas?
Zemppiä sulle :)

koulukiusattu

mäkään en taaju miks joittenin täytyy kiusata heikompiaan vaikka nojoo mun motto on kiusaajat on urpoja ja heikompia.Mua on kiusattu 3lk alusta asti mm: ku kuljin bussilla niin bussissa kiusattiin haukuttiin tönittiin rikottiin mun omaisuutta..ym.. nyt ku oon nelosella tai menin nytten vitoselle nelosen keväällä kaikki lähti siitä ku mun äiti luki mun kirjekaverin kirjeen missä kerroin et mua koulukiusataan sitten se lähti siitä etenemään ja näin.. sitten kaikki vaan jatko kiusaamista sain joka päivä ainakin kerran turpaani ja jne…sitten ihan ehkä 3viikko ennen ku koulut loppu niin mun opetta(reiksi)rupes kiusaamaan mua mm:haukku käski nurkkaan ja anto jälki istuntoja mulle vaikka en oo tehny mitään….
HEI APUA AUTTAKAA MUA! vaikka oon päässy yli osittain siitä ja vaihtanu koulua niin silti mun päässä vaan pyörii samat asiat…

Vastaa aiheeseen: Kiusaajat, miksi kiusaatte?!!!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top