Siirry sisältöön

Kiusaajat mua kiusaavat ja mua kiusaajaksi syyttävät.

BlackIsNotColor

Heippa. Mua kiusaa 3-4 tyttöä ja oon siis ite poika. Ne syyttää mua sellasesta mitä mä en oo tehny, haukkuu mua ja puhuu musta kaikenlaista pahaa mun seläntakana. Tän mä vielä kestäisin mutta ku ne vielä syyttää mua et mä kiusaan niitä. Ope, joka on naispuolinen on niiden tyttöjen puolella ja uskoo että kiusaan niitä. Ja muhun kohdistuvalle kiusaamiselle ope vaan kohauttaa harteitaan ja sanoo, että mä valehtelen ja että oon ite se joka tahallaan tyttöjä ärsyttää ja tytöt ovät hänelle niin kertoneet. Omasta puolestani voisin vielä sanoa, että olen aina ollut koulukiusattu ja en varmasti sitä tee kellekään muulle. Ja olen onnistunut tukahduttamaan puheliaan luonteeni. Olen nykyisin hiljainen omaan kuoreeni vetäytynyt ja joudun pitämään matalaa profiilia, mutta silti minusta keksitään aina lisää mistä haukkua ja silti minä muka kiusaan heitä.
Tätä samaa rataa jatkunut jo 2 vuotta ja varmaan kohta sekoon, ehkä just siihen he pyrkivätkin.

Nuortennetin yllapito

Hei BlackIsNotColor,

Hyvä, että kirjoitit tänne, olit tosi rohkea. Olisiko koulussa jotain toista luotettavaa opettajaa, jolle voisit kertoa tilanteesta? Tai voisitko mennä puhumaan esimerkiksi kuraattorille? Tietävätkö vanhempasi tilanteestasi? Tilanne on ristiriitainen ja tarvitsisit sen selvittelyyn toisen aikuisen apua. Olen todella pahoillani, ettei oma opettajasi ole kuullut ja uskonut sinua.

Haluaisitko jutella Lasten ja nuorten puhelimen koulutetun, vapaaehtoisen aikuisen kanssa? Lasten ja nuorten puhelin vastaa numerossa 116 111 arkisin klo 14-20 ja viikonloppuisin klo 17-20 (puhelu on maksuton ja luottamuksellinen) ja nyt vappuaattona ja -päivänä klo 14-17. Voit myös kirjoittaa MLL:n Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun https://www.lastenjanuortennetti.net/. Saat kirjeeseesi henkilökohtaisen vastauksen luotettavalta aikuiselta. Voit myös chatata kanssamme ma-ke klo 17-20 (nyt vappuna klo 14-17). Ethän jää tämän kanssa yksin, olisimme mielellämme tukenasi.

Voimia sinulle ja hyvää vappua ja vapaapäivää! <3

Lämpimin terveisin,
MLL Ylläpito

# (¤.¤) #, tuleva verkk@ri

Hei!

On surullista että sinäkin olet joutunut kiusaamisen kohteeksi.
Yritä kertoa aikuiselle siitä, että sinua kiusataan.
Sillä sinä olet viaton.
Ymmärrän tunteen.

Voimia!

# (¤.¤) #

Vastaa aiheeseen: Kiusaajat mua kiusaavat ja mua kiusaajaksi syyttävät.

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top