Siirry sisältöön
Tyttö

Kiusaajat,hei oikeesti!! Lopettakaa!! Jos on joku outo tyyppi ni ei tarvii olla sen kaveri mut ei kyl tarvitse kiusata! Kiusaajien kohtalo ei oikeesti oo hyvä,tiedän sen itsekkin olin ennen kiusaaja,mutta lopetin. Se vaatii rohkeutta mutta nyt mulla on paljon enemmän kavereita kun puolustan kiusattuja.KIUSAAJAT,EIKÖ TEILLÄ OO MUNAA LOPETTAA?!?

Lintu

Upeasti kirjoitettu, ja halaus sulle siitä että lopetit kiusaamisen ja aloitkin puolustaa kiusattuja. Voit oikeasti pelastaa monen tyypin elämän tuota menoa kun jatkat rohkeasti =) Kiusattujen puolustajat on koulujen unohdettuja sankareita, ja heitä arvostetaan paljon enemmän kuin moni kuvittelisi. Hienoa että oot saanu enemmän kavereita. Ihailen rohkeuttas :)

Tsemppiä eteenpäin!
-Lintu-

angel

Ei toi auta. Eivät ne tajuu mitää.
Ihmiset on sokeita.

tyttö

Joo no sori kun sanon, mutta tyttö kiusaajilla ei oo munaa niinkuin pojilla. ;P

Poika 15-v

Niinpä! Ei tarvii olla kaikkien kaveri mut kiusaaminen on idioottimaista!!

Kiusattu

Hienoo että osasit lopettaa! :) Kolmen vuoden kokemuksella voin sanoo että kiusaaminen on suoraan sieltä mihin päivä ei paista. Onneks neki ajat on jo historiaa, mutta vasta nyt, vuosia myöhemmin, oon alkanu päästä siitä yli. En välttämättä käyttäis sanaa ”outo”, erilainen vois olla parempi imaisu. :)) Mut tosi hyvä pointti sulla ettei tarvii olla kaveri mut ei kiusatakkaan saa! Ja ei, kiusaajilla ei yleensä oo munaa lopettaa, saatika sitten olla alottamatta! ;)

Vastaa aiheeseen: Kiusaajille

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top