Siirry sisältöön
Alzu

Mörö

Mitä tehdä tämän asian kanssa joka päivä minua koulussa hakataan ja vittuillaan tehdään kaikkea ilkeää? Kukaan ei saa sitä loppumaan, kaikki haukkuvat minua koulussa ei ole kavereita jopa opettajat vittuilevat ja tytöt vaikken ole heille tehnyt koskaan mitään pahaa? Tuntuu etten jaksa enää kauaa…

Somebody help me

MLL Ylläpito

Tämä on Nuortennetin ylläpidon viesti.

Hei,

Kirjoitit vakavasta asiasta, jonka selvittämiseen tarvitset aikuisen apua. Löytyykö lähipiiristäsi sellaista aikuista, jonka puoleen voisit kääntyä? Tietävätkö vanhempasi rajusta kiusaamisesta? Kouluissa ja oppilaitoksissa tällaisia tilanteita varten on esimerkiksi kouluterveydenhoitaja tai koulukuraattori, jotka osaavat ja haluavat auttaa.

Voit myös soittaa Lasten ja nuorten puhelimeen numeroon 116 111, joka on auki arkisin klo 14-20 ja viikonloppuisin klo 17-20 (puhelu on maksuton) tai kirjoittaa Lasten ja nuorten nettiin. Halutessasi voit myös kopioida yllä olevan tekstisi ja lähettää sen Lasten ja nuorten netin kirjepalveluun, josta saat aikuisen vastauksen. Tai käy tutustumassa nuortennetin sivuilta http://www.mll.fi/nuortennetti/ löytyviin ”aikuisen apua” – teksteihin.

kiusattu

minkälainen perhe sulla on? voisitko kuvitella kertovas esim: vanhemmilles tai sisaruksille asiasta? myös muut sukulaiset voivat auttaa, mutta asiasta ei kannata olla vaiti. mua kiusattiin aika rankasti 7 vuotta eli 1. – 7. luokat. mä en pystyny itte puhuun siitä joten mun kaverit kerto mun vanhemmille, ja mulle hankittiin apua. tää on vaikee aihe ja tiedän et susta tuntuu pahalta tän kaa. mut älä luovuta, aina on toivoa paremmasta. :))

ja jos opettajatkin kohtelee sua kaltoin tee siitä ilmotus, niillä ei oo oikeutta vittuilla sulle tai mtn muutakaan. nyt sun on aika kertoo tästä eteenpäin, sun ei tartte sietää tollasta kohteluu.
ja muuten, ET OLE YKSIN, MEITÄ ON MONIA!

Alzu

Joo vanhemmilleni olen kertonut ja yksi hyvä ystävä on joka aina jaksaa kuunnella ja siitä olen kiitollinen mutta vanhempani yrittävät tehdä kaiken kiusaaminen ei lopu, koulua ei enää kiinnosta se kiusataanko minua vai ei?

kiusattu poizu

Oon itekki kiusattu ja vaihoin kouluu nii se loppu jne. Yks ihana tyttö autto mut alkuu

Nimetön

jos kukaan ei kerta saa sitä loppumaan, niin voisiko koulun vaihto auttaa? Silloin sulle tulis ihan uudet, luokkakaverit ja opettajat ja periaatteessa sä pystyisit alottamaan puhtaalta pöydältä.

Vastaa aiheeseen: Kiusaaminen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top