Siirry sisältöön
Tyttö 9,v

Minua on jäänyt vaivaamaan yksi tyttö joka kiusasi minua vaateideni takia hän haukkui niitä ja kiroili. Olen häntä vuoden vanhempi. Ja kerran hän löi miua hyvin paksulla puullla selkään ja nyt se elää kuin ei olisi tehyt mitään. Se on mun kaveri mut mua pelottaa jos se tekee mulle jotain mitä teen?

Nimetön

älä ole hänen kanssaan

Nimetön

Hei, älä välitä. Se vaan on säälittävä, ja sillä on itsellään joku ongelma, ehkä hän luulee olevansa suositumpi jos kiusaa… Mee sanomaan sille suoraan päin naamaa (jos uskallat, pitäis uskaltaa) että oli tyhmä ku löi sua ja sä kerrot sun äidilles jos vielä tekee jotain! :) kellään ei oo oikeutta satuttaa sua.

Autan

Kerro aikuiselle! Tosaahan on fyysistä välivaltaa ja kans henkistä!

Nimetön

Älä ole hänen kanssaan jos todella pelkäät, mutta kannattaa ensin puhua vanhemmillesi ja suoraan tälle ystävällesi että voitko luottaa häneen ja kerro peloistasi rohkeasti! :)

Ystäväsi ei siltikään kuulosta kauhean ystävälliselle mutta samanikäisenä mullakin oli samanlaisia juttuja varmasti, ei tosin mitään hakkaamista :/ kerro opettajalle jos hän jatkaa tuota ja ole varovainen mutta kyllä se asia oikenee varmasti!

Tsemppiä ja onnea! :)

Vastaa aiheeseen: Kiusaaminen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top