Siirry sisältöön
yks likka vaa

MOIKKA! Mul ny vaa tuli mielee ni miten pystyisin olla välittämättä kiusaamisesta? jos mua esim haukutaa …oisko kellää mitää neuvoja?

Nimetön

Kiusaamista ei tarvitse kestää, siksi kannattaakin sanoa vanhemmille tai esim. koulukuraattorille asiasta.
Kiusaajat tekevät tosi tyhmästi ja yleensä kiusaamisen syynä on kateus tai toisen alentaminen jne.
Älä välitä kiusaamisesta, jos huomaat kiusaajia niin yritä vältellä ja jos voit niin ota vaikka kaveri mukaan ja puhu asiat selviksi. Kysy miksi he haukkuvat sinua ja tajuavatko he että tekevät väärin (ja henkinen väkivalta on myös väkivaltaa = kiellettyä) ja satuttavat toista.
Elä omaa elämääsi ja anna kiusaajien nolata ittensä, älä alennu haukkumiseen sillä voin sanoa kokemuksesta että se vaan pahentaa asioita.

Tsemppiä! :)

hyrrä

Mä ainakin aloin vaa miettii kuin typeriä ja naurettavia ne kiusaajat oli. Pian tilanne sitten käänty niin, että kiusaajat jätti mut rauhaan kun ne näki kuin halveksuvasti mä niihin suhtauduin. Eli siis ku kiusaajat oli saanu mun päähäni ajatuksen että mä olen huonompi ja mussa on vikaa, nii aloin miettii että ne on huonompia ja niissä on vikaa. Nykyisin mua siis lähinnä naurattaa niiden kommentit ja niillä ei oo muhun mitään tehoo.

Se on vähän vaikeaa miten ton ajatuksen pystyy kehittään, mutta kyllä jos sä oikeen tahdot nii sä pystyt…

samaa kokenut,mutta se loppuu kyllä, PYSY VAHVANA!

Mä en välitä. pää asia et sä itte pidät itsestäsi sellasena kun olet, tai no en mäkää tykkää mun hiuksista ja sillee. Parasta olisi kertoa vanhemmalle he varmasti puuttuvat siihen,jos se jatkuu niit sitten kerrot uudestaan kyllä se loppuu! VOIMIA!

John

No siis se yleisin syy on yleensä se egon nostattaminen, se saatanallinen suuri sosiaalinen illuusio.

Ite käänsin koko paskan fyysiseks että henkiseks harjotukseks. En kyl sit tiiä pystyykö ketään muu siihe mut näin mä mein, ja helvetti et oli kivaa :D Kivempaa ku et ois alkanu masennus viel aiemmin sun muu paska.

Vastaa aiheeseen: kiusaaminen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top