Siirry sisältöön
Se, jolle ei puhuta.

Meidän koulussa sellanen ns. ylempiarvoisten porukka, jotka syrjii muo ja ilkeilee mulle. Jos kerron mielipiteeni jostain asiasta ne suuttuu siitä ja sanoo, et sä oot ihan tyhmä. Porukan ns. johtaja suuttuu mulle pikkuasiosita, esim siitä, kun kerran varjoni osui hänen jalkoihinsa.
Lisäksi hän laittaa minun syyksi ihan kaiken. Kerran ”kaverini” suuttui minulle tyhjästä, ja tämä oli minulle tuttua, pyysin anteeksi, mutta hän edelleen mökötti, joten annoin hänen olla. Sitten kaverini suuttui ”ylempiarvoisten” johtajalle, ja hän laittoi tavalliseen tapaansa syyt niskoilleni ja rupesi suurentelemaan asiosita, ja lopulta hän sanoi: Noh onks sulla nyt hyvä mieli kun se lähti itkien pois? Ja minä näin ettei ”kaverini” itkenyt.
Lisäksi asiaa pahentaa se, että naulakkopaikkame ovat vierekkäin. Joudun aina tönityksi, ja lisäksi haukutuksi kun olen menossa välitunnille tai tulossa sieltä, kaikkein pahimmillaan haukkuminen on kun tulen kouluun.
Kerran ”ylempiarvoisten” johtaja alkoi kuristaa minua, koska sanoin hänelle vastaan.
En kestä tätä jatkuvaa ilkeilyä, vääristelyä ja syrjimistä, mitä teen!?

-_-’

Kerro aikuisille tai tappele vastaan.

SammaSaker

Oikeesti mulla on ollu ihan samanlaisia kokemuksia! Ei kyllä noin pahoja, mulle ei koskaan oo tehty mitää fyysisesti kamalaa. Ja etenkin tuo sun ”kaverin” juttu tuntuu ehkä törkeimmältä. En osaa sanoa mitä voisit tehdä, itsekään en tiennyt. Sori ;(

kartsa

kun mulla on kans kavereita nii ne haukkuu mua
välillä tyhmäksi koska ne ei tykkää
välillä mun ehdotuksista

Salla-Serena, Verkk@ri

Uskon, että näin kesäloman aikana, moni asia muuttuu ja ihmiset kasvavat henkisesti ja fyysisesti. Mutta jos kesän jälkeen kiusaaminen vielä jatkuu, kannattaa sanoa asiasta opettajalle tai jollekin sillä ei tollasta pidä kestää!

Älkääkä missään nimessä ajatelko, että olisitte alempiarvoisia kuin nämä ”ylempiarvoisemmat”!! Kaikki erilaisia, kaikki saman arvoisia, eiks jea?

Hauskaa ja rentouttavaa kesää!
Salla-Serena

Vastaa aiheeseen: Kiusaaminen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top