Siirry sisältöön
Nettiystävä

Oletteko huomanneet, suurin osa tämän alueen keskusteluista alkaa jossain muodossaan otsikolla ”Minua kiusataan”.
On surullista, mutta totta, että todella monet kokevat kiusaamista. Yässä maailmassa se ei vain toimi. Eikö meidän pitäisi kannustaa ja auttaa toisiamme aina, kun voimme apua tarjota. Monet tätä jo tekevät. Liikaa on ihmisiä, jotka eivät.

Kiusaajat: Kiusaaminen on älyttömän väärin! Mieti, miksi sinä kiusaat? Puratko sen avulla tunteitasi? Haetko sen avulla hyväksyntää? Saatko siitä jonkinlaista vääristynyttä mielihyvää? Onko sinua kiusattu ja jatkat perinnettä?
Ja kiusatut: Kiusaaminen on väärin, sinussa ei ole mitään vikaa. Ongelma on kiusaaja, et sinä.

syökää kanaa

sara kiusii minua

Asiantuntija

Suomen koulujärjestelmä on tehty aivan päin vittua. Kiva-koulu ohjelma ei auttanut itseäni kun sain tappouhkauksia tai rikosilmoituksen kun teki niin ei mitään sekään auttanut ja olen saanut kestää tätä helvettiä nyt 9vuotta Elikkä olen 15v. Ja alan olemaan väsynyt tähän paskaan kun itse puollustaudut nyrkeillä niin itse joudut ongelmiin. [Viestistä poistettu osa.] 27.1 2019

Scatman

Mua kisataan aina😭🤬

MLL Nuortennetin ylläpito

Mua on kiusattu seiskaluokkaan asti ja siitä jäi pahat arvet. Oon puhunu kuraattorille, psykkalle, rehtorille, koulupsykkalle ja äitille, mut olo on edellee samallainen [Loput viestistä poistettu]

Hei,

Kiitos viestistäsi. Asiasi josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Moi

Moi

Jaaz

Itse olen kiusaaja ja myönnän sen suoraan. Muttta se on sellaista, että joskus vain itseä vituttaa ja sattuu vahingossa purkamaan sitä muihin.

Kiusaaminen ei aina ole suoraan kiusaajan syytä! Kiusaajalla voi olla huono päivä tai mieli on vain sellainen, että ei voi mitään sille, että joskus tulee tehtyä jotain tyhmää.

Vastaa aiheeseen: Kiusaaminen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top