Siirry sisältöön
Peruna

Mua on alettu nyt lähiaikoina kiusaamaan koulussa… En itse edes tiedä kiusaamisen syytä, mutta se tuntuu todella pahalta. Kiusaajat ovat minun ex poikaystävä ja sen kaverit joita on hänen lisäksi kaksi. Puhuvat minusta paskaa seläntakana ja tunnillakin siinä onnessa, että satun kuulemaan oikein hyvin. Mä en oo tehny niille mitään pahaa ja yritän vaan olla ystävällinen kaikille. En tiedä miksi ne tekevät noin….. Olen heidän kanssa siis samalla luokalla eikä yhtään enää haluttaisi mennä koko kouluun, kun saan aina jotain paskaa niskaan ja aivan äärettömän ilkeitä kommenttejea joka päivä.

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei,

Kiitos viestistäsi. Asiasi josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

homoapina

no okei anteeksi,olet rohkea ihminen eikä tarkotettu sitä. [Viestistä poistettu osa.]

# (¤.¤) #

Herranjumala nyt sentään! Paljonko minä olen nähnyt keskusteluja joissa jotkut kertovat että heitä kiusataan? Mikä sille perkeleen härnäämiselle ja paskan jauhamiselle on syy? Harmittaa tosi paljon, että nykyaikana porukka härnää toisia ja puhuu potaskaa somessa.

Neljäruusua04

Aattelin nyt sit tännekkin kertoa tämän asian, elikkäs mennään asiaan, mua aloitettiin kiusaamaan Toukokuussa 2019, mun entinen luokkalainen alkoi mulle jotain nälvii, kun oli kesäkuu 2019, olin rippileirillä. Niin hän siis se mun entinen luokkalainen haukkui mut siel ihan pystyy. Kun oli yksi rippileiri päivä päättyny, hän alkoi mua kiusaa viestillä… kirjoitti esim ”oot aikamoinen huora” ja tän tämmöstä, mä luulin että tämä loppus, mutta ei… kun mä menin syksyllä 8. Elokuuta 2019, aloitin 9 luokan, taas kiusaaminen jatku ja jatku. Itkin kaikki päivät ja saatoin myös olla joltain tunneilta pois kun ärsytti niin Ankarasti. Ja olin ihan yksin siinä tilanteessa… ahdisti niin kauheasti.. kerroin mun äitille ja musiikinopettajalle (nykyään entinen musa ope) hän osasi mua auttaa.. toivottavasti joku vastais tähän viestii pian.

Kissa

Harmi jos sua kiusataan. Kannattaa kertoa opettajalle jos kiusaaminen jatkuu se autto mulla.

Vastaa aiheeseen: Kiusaaminen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top