Siirry sisältöön
16v

Olen joutunut kokemaan kiusaamista nyt kohta se 10 vuotta. Kiusattuna oleminen ei ole mukavaa ja se on muuttanut minua tosi paljon. Haluisin vain ettei minua enää kiusattaisi. Jopa minun sukulaiseni ovat haukkuneet minua läskiksi ja hyvin paskaksi ihmiseksi. Kouluun en ole uskaltanut mennä tai edes poistua kotoa koska kiusaajat ovat aina odottaneet minua. Nyt kuin olen 16 vuotias, [osa viestistä poistettu]

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei,

Kiitos viestistäsi. Asiasi josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Vastaa aiheeseen: Kiusaaminen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top