Siirry sisältöön
weeb :’p

Tiiättekö sen tunteen ku joku kiusaa sua siitä mikä tekee sut oikeesti iloseks? No mulla se on anime, ja netissä ainaki tosi moni on haukkunu mua kehariks, hintiks yms ihan vaan koska katon animea :p ja mua alkaa ärsyttää tää jo ihan sikana koska vaikka katon animea se ei tee musta huonoa ihmistä, vai tekeekö? :c

Janica, verkk@ri

Moikka! Hyvä kun kirjoitit tänne. Se, että katsot animea ei todellakaan tee sinusta huonompaa ihmistä! Jokaisella on omat mieltymykset ja se on hyvä asia. Me kaikki olemme erillaisia. Ootko kertonut kellekkään kiusaamisesta? Sun kannattaa puhua jollekkin luotettavalle aikuiselle asiasta kotona tai vaikka koulussa! Voit myös mennä lasten ja nuorten chattiin maanantaisin ja tiistaisin klo 17-20. Siellä saat jutella luotettavan aikuisen kanssa tilanteesta!

Tsemppiä koulun alkuun <3

Nuori

MITÄ VITUN ÄRSYTTÄVIÄ TYYPPEJÄ NUO ON JOTKA KUTSUU SUA KEHARIKSI YMS. Mun tekee mieli vetää turpaa tommosia tyyppejä jotka kiusaa sua sen takia et katot animea. Animen kattomisessa ei oo mitään pahaa ja se EI tee susta pahaa tyyppiä. Itsekkin katon animea ja olen anime sarjojen iso fani!

Jos oot aatellu lopettamista niin älä lopeta animen kattomista sen takia, että jotkut asshole baka tyypit kiusaa sua sen takia.
Tässä hyvä quote Zoron sanottuna: ”I don’t care what society says. I’ve never regretted doing anything. I will survive and do what I want to.”

Voimia sinne my fellow nakama!

T. Fellow nakama, also a fellow weeb

Moomoo

Sama juttu, mutta kyseessä on kpop. Kuulemma kaikki k-popin kuuntelijat on:
-homoseksuaaleja (mihin tämäkin perustuu?)
-weebejä (joka ei liity mitenkään aiheeseen, sillä weaboo liittyy Japanin kulttuuriin)
-ihmisoikeusrikkojia (on yhtyeitä, joita kohdellaan kuin roskaa levy-yhtiön suunnalta, mutta olen kyllä itse ainakin lakannut kuuntelemasta yhtä sellaista yhtyettä vain koska en halunnut tukea kyseistä levy-yhtiötä)
-muuten vaan vittumaisia olentoja (?)

En mä oikeen jaksa välittää. Antaa olla.

Vastaa aiheeseen: Kiusaaminen :(

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top