Siirry sisältöön
Surullinen tyttö

Moi. Oon 11-vuotias tyttö ja miuta on kiusattu 1-lk lähtien. En enää tiiä mitä mun pitäis tehä joka päivä mua pelottaa mennä kouluu ja koulussa mua ahistaa.. Ne katseet.. Mulkoilut, ei ikinä lopu! Olen jo kertonut kaikille läheisilleni ja opelle mutta se vaan jatkuu ja jatkuu ja jatkuu! Itken aina joka päivä ainaskin kaksi kertaa. Itkenkin tällä hetkellä. Mua vihataan koulussa mua ollaan hakattu ja haukuttu!! En.. Pysty enää ehkä jatkamaan tätä tyhmää elämääni jos tämä jatkuu! Olen yrittänyt tehdä jo itsemurhan! En enää tiedä mitä tekisi?

joku

PÄRJÄILE! (:

mie

Moi!

Juttele asiasta kouluterveydenhoitajan kanssa. Saat apua kiusaamiseen ja siitä seuranneeseen masennukseen.

depressed

Voi, älä ihmeessä yritä ikinä satuttaa itseäsi! :( Ota yhteyttä esim. rehtoriin ja pyydä sitä kautta apua, jos ei oma ope auta. Myöskin joku toinen koulun ihminen, kuten esim. kuraattori tai terveydenhoitaja voisi auttaa.

Tälläiset kiusaavat tapaukset ovat todella surkeita ja säälittäviä! Yritä saada apua kaikin keinoin, arvosta itseäsi ja elämääsi! Hanki vaikka joku uusi harrastus, jonka kautta löytyy kavereita. Uskon, että on monia, jotka haluaisivat olla ystäviäsi.

Tsemppiä ja voimahaleja! :)
~

Kiia – Verkkari

Moikka!
Hyvä että kirjotit tänne.

Toi sun tilanne kuulostaa tosi vakavalta, olen nimittäin itsekkin ollut kiusattu 1 luokalta lähtien.

Sanoit viestissäsi, että olet kertonut läheisille ja opettajille, mutta se ei lopu. Mun mielestä toi on tosi epäreilua. Onko koulussasi kuuraattoria tai oletko puhunut hänelle? Ja vanhemmat ovat yleensä kaikista tärkeimmät tuossa tilanteessa. Oma äitini otti kouluun yhteyttä kun oma koulunkäyntini meni siihen vaiheeseen etten halunnut mennä kouluun.

Jos kiusaaminen ei lopu vaikka kerrot siitä niin sinun pitää olla itsevarma siitä että osaat kyllä ja selviät siitä! Kerro vaikka koulusi rehtorille jos ei muut keinot auta. Hänen on pakko tehdä asialle jotain jos näytät hänelle että olet oikeasti tosissasi ja että hän on sinun viimeinen vahtoehtosi tämän asian suhteen.

Itkeminen on muuten hyvä asia, koska sillon pääsee purkamaan omat tunteet, ja se helpottaa ainakin hetkeksi. :)

Tsemppiä hei sulle tän taiston kanssa, oon ihan varma että sä selviät tästä!

<3:llä Kiia

Kia – Verkk@ri

Moikka! Ikävää kuulla, että kiusaamisesi ei ole loppunut. Kiusaaminen on aina väärin ja se pitää saada loppumaan.
Kerrot että olet jo kertonut läheisillesi ja opettajalle, mutta kiusaainen ei ole loppunut. Oletko koittanut puhua koulun terveydenhoitajalle? Tai kouluun kuraattorille tai psykologille? He ovat ihmisiä jotka voivat auttaa sinua. Jos tunnet olosi ahdistuneeksi tai et tiedä mitä tehdä, voit soittaa MLL:n nuorten puhelimeen (puh. 116 111) Joka on täysin ilmainen ja auki arkisin 14-20 ja viikonloppuisin 17-20. Sielä voit keskustella aiheesta aikuisen kanssa nimettömästi ja voitte keksiä lisää ratkaisuja ongelmiisi.
Toivottavasti tästä olisi jotain apua!
Voimia kevääseen!
T: Kia :)

Vastaa aiheeseen: Kiusaaminen ja haukkuminen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top