Siirry sisältöön
Kokemuksella

Hei! Olen kohta 15 vuotias tyttö jota on kiusattu, nimitelty, tönitty, potkittu ja jopa kokonaan pahoinpidelty erilaisen ulkonäön ja tyylin vuoksi jo eskarista lähtien . Haluaisin että minua puolustettaisiin kiusaamistilanteissa enemmän ja niin että se auttaisi. Opettajat ei tee mitään! Olen yrittänyt puolustautua mutta minulle vastataan yhä pahemmin sen jälkeen. [Osa tekstistä poistettu] Tämä ei ole enää oikein minua kohtaan minusta tuntuu että kaikki inhoavat sitä että olen naispuolinen henkilö joka on kalju. En enää tiedä mitä tekisin. :/

Kaisa Önlen

Hei nimimerkki Kokemuksella,

Kiitos viestistäsi. Asiasi, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi myös aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Stadilainen

Oon 16v tyttö. Mua on kans kiusattu pitkään päiväkodissa alko ja jatku peruskoulunkin jälkeen sekä jatkuu yhä, koska äitini ei suostu muuttamaan pois paikkakunnalta jossa asumme oon monesti paennut isälleni tai kihlatulleni, mutten enään voi paeta kihlattuni luo isälleni voin mutten usein joten joudun kestämään sitä kiusaamista ja ainut mistä saan tällä hetkellä iloa on kuntosali, koira sekä kihlattuni jota nään harvoin, koska hän on intissä. Ois ihana jos täältä sais jonkun ystävän ihan sama onko tyttö vai poika

Koirat<3

Mä todella toivon et toi loppuu. Jos vaan mitenkään pystyisin nii mä kyl tulisin ja puolustaisin sua. Jokaisella on oma tyyli eikä sen takia saa kiusata toisia IKINÄ!

your local helper

tuohan on aivan sairasta! En tiedä miten voisin auttaa mutta muistaettä sinä olet juuri täydellinen juuri tuollaisena kun olet ja olet kaunis ja muista pitää leukasi pystyssä kunigatar!

Vastaa aiheeseen: Kiusaaminen ja joukosta erottautuminen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top