Siirry sisältöön
miksijuuriminä

Olen peruskoulun käynyt tyttö jo eli olen toisella asteella jo. Minua on kiusattu ala-asteella jo siitä että olin erilainen, sekä ylä-asteella 8-9lk. Minua haukutaan välillä vieläkin ja syrjitään joten olen ihan yksinäinen. Minua ei ikinä edes kutsuta mihinkään bileisiin mihin muut kutsutaan jne. Olen netissä tavannut ihmisiä keiden kanssa on kiva jutella mutta aina harmikseni he asuvat jossain kaukana mikä pistää masentamaan.
Olen ollut vuoden varsinkin ihan hukassa ja yksin ja itken suunilleen joka yö/ilta. En ymmärrä miksi minua kiusataan ja syrjitään, haluaisin kavereita joiden kanssa olla.
Miten saisin kavereita sillä olen tosi ujo ja ” pelkään ” tutustumista traumojeni takia..? :( Tiedän että auttaisi varmasti puhua jollekkin ammattilaiselle mutta en pysty siihen kasvotusten koska tämä on niin vaikea paikka..

minätaas

auttakaa..

Tyttönen

Tietääkö vanhempasi, että sinua on kiusattu/syrjitään välillä. Voit tutustua myös muitten luokkien oppilaisiin jos he olisivat mukavempia sinulle. Ja kysy voisitko matkustaa junalla ja tavata mukavimman ja luotettavimman nettikaverin kanssa vaikka kahvilassa :)

moi :)

Hei,

toi kuulostaa tosi vaikeelta ja sori jos en osaa auttaa, mutta haluun vaan toivottaa tsemppiä ja toivottavasti löydät jostain kavereita.

Ehkä joku paikka missä on joitain sun ikäsiä ni sinne vaan juttelemaan tai kysymään että mitä kuuluu siitä kai se sitten melkein itestään lähtee. Ja voihan sitä olla ihan silleen hiljaakin yhdessä jos siltä tuntuu. Mutta tietysti Jos se ujous on nii vahvaa ja tuntuu pahalta ni ei sit väkisin kannata kait.

Ois varmaan kiva jos nää aikuiset tääl tietäis jotain paikkoi mistä voi hakee seuraa kun en oo ite mikaan ekspertti näissä, mutta kai mä jotain tähän voisin sepostaa :)

Olin mä itekki viel yläasteel melko ujo mut mulla oli kavereita jo ihan pienestä asti että silleen onnekas olen ollu. Kyllä se ujous mulla alkaa jo aikalailla olla pois, oon jo lukion tokalla. Olihan siellä koulussa niitä tyyppejä joita ei kiinnostanut ja halus vaan purkaa pahaa oloo muihin mut ei mua ikinä oo syrjitty tai silleen keskittyneesti kiusattu.

Ja alakoulussakin melko ujo olin mutta mä siellä jo huomasin että opettajat on tosi kivoja silleen että kyllä ne pitää huolta ja niille pysty aina jutteleen. Onhan niitä keinoja miten voi silleen keskustella että ei tartte ees tavata ketään kun vaikka netin kautta juttelee niinku mäki nyt sulle :)

Miten sun ja sun vanhempien välit että voiko niille silleen jutella tai jotain?

Mut joo toivottavasti vähän ees jotain saat tästä halusin tosiaan vaan kertoo että ei sun tartte olla tän kanssa yksin! Kyllä sä pärjäät ja varmasti jostain saat kevereita, tsemppiä vaan!

PS. Ymmärrän kyl et kun mä oon poika ja sä tyttö ni on siinä vähän eroja ja varmasti tytöille just murrosikä voi olla paljon vaikeampaa, mutta ihmisiähän me kaikki :)

Vastaa aiheeseen: Kiusaaminen ja sen aiheuttama yksinäisyys

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top