Siirry sisältöön
Selena

Moro! Mä oon 14 vuotias tyttö Etelä-Suomesta ja koulussa mulla menee ihan HELVETIN huonosti. Minulla oli 4 hyvää kaveria, mutta ei enään. Kun käräytin mun kaverin opettajalle. Siitä päivästä lähtien 4 entistä kaveriani pistvät välit poikki. Elämäni on ollut yhtä helvettiä jo kauan. Tällä hetkellä minä vain haluaisin polttaa, mutta en halua sen takia koska se pilaisi keuhkoni.
Mitä teen nytten?

Kata

Hei Selena!

Hienoa, että uskalsit laittaa viestiä nuortennettiin. Olen hyvin pahoillani tilanteestasi, ikävä kuulla että sinulla on noin paha olla.

Olethan puhunut tilanteesta kotona tai koululla aikuisille? He voisivat osata auttaa sua paremmin kuin minä täältä kaukaa.

Iso tsemppihali! <3

Ikuinen

Tätä olenkin miettinyt. Jotenkin vaikea uskoa, että opettajan puututtua asiaan kiusaaja muuttaisi täysin mieltään, eikä kantaisi kaunaa kiusatulleen. Tämän vuoksi en itse aikoinaan kertonut kenellekään, vaan uskoin vain tulevaisuudessa asioiden muuttuvan paremmaksi. Ja niinhän siinä onneksi kävikin :) Tosin jäljet on edelleenkin, edelleenkin se vaikuttaa ihmissuhteisiini, vaikka paljon paremmaksi onkin mennyt. Yritä vain pitää katse eteen päin ja etsiä uusia ystäviä. Äläkä tuhoa terveyttäsi minkään asian vuoksi. Keskity päinvastoin purkamaan tunteita johonkin hyödylliseen, vaikka liikuntaan.

Vastaa aiheeseen: Kiusaaminen ja yksinäisyys

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top