Siirry sisältöön
Vekku

Mua on kiusattu koulussa pitkään, joskus vähemmän joskus enemmän. Olen poika, ylipainoinen, persoonallinen ja yleensä minua kiusaavat tytöt. Aiemmin 2-5 vuotta sitten pojatkin kiusasivat mm. piilottelemalla tavaroita, tönimällä ja haukkumalla.
Tytöt kiusaavat siten, että sanovat jotain ns.: Etkö jaksa enää juosta? tai Juokse vaan, et sä sit enää jaksa!
Sitte on ollu myös semmosta, et on jätetty pois porukasta, ei olla kavereita ja tehdään naurunalaiseksi.
Nyt on ollut semmoinen, että minut on laitettu syylliseksi kiusaamsiesta. Olen muka ottanut kiinni pyörän tarakasta, kun toinen tyttö käveli vierellä ja pienempi ajoi. Sitten he muka kaatuivat ihan vähän meidän kohdalta.
Oikeasti se vanhempi KYYDITTI pienempää ja he kaatuivat niin kaukana, että en olisi voinut kaataa heitä. Lisäksi menin AUTTAMAAN heitä! Tottakai sitten minä olen syyllinen. Sitten he saavat käännytettyä muita mua vastaan. Mullekki tokastiin perjantaina: ME TIIETÄÄN MITÄ SÄ OOT TEHNY!
Sitten tänään (Maanantaina 14.7) oli juoksukisat ja se vanhempi tyttö piti kirpputoripöytää. Olin siinä ja jotain puhelin. Sitten katsoin ikkunasta sisään, jossa oli rahasäilö ja he rupesivat syyttämään rahan varastamisesta. HE TYÖNSIVÄT MINUT IKKUNAN VÄLIIN. Sitten he vetivät kirpputoripöydän kauemmas ja sanoivat: Veetään nyt kauemmas, ku toi on tossa. Se loukkas. Sitte ne lisäks, ne joita se käännytti ja huijasi, menivät juttelemaan nurkan taakse. Perjantaina puhuttelussa opettaja oli koko ajan tyttöjen puolella, ei edes kuunnellut minua. Antoi vaan merkkejä siitä, että pitäisin pääni kiinni.
Auttaako se, että lähetän totuuden opettajalle sähköpostitse? Koulukuraattorista, Rehtorista tai mistäkään muusta ei ole apua. Olen yrittänyt, eivätkä hekään auta.
Haluan vastauksia, ja pian!

-Vekku

Vekku

Lisäystä:
Okei, asia on kuulemma jätetty tähään. MUT jätettiin syylliseksi! Mua ei ees kuunneltu, ja asia on jätetty tähän. Mun vanhemmat jätettii ulkopuolelle, ne pikkutyttöjen vanhemmat ja ope olivat jutustelleet ja päättivät antaa asian olla. MÄÄ jäin syylliseksi!

Nimetön

Mee ihmeessä kertomaan vaikkapa psykologille tai jollekin, tuo on törkeetä!!! Jos vanhemmat ja kukaan koulun henkilökunnasta ei suostu kuuntelemaan, kannattaa mennä kertomaan jollekulle muulle. Mäkin oon aika persoonallinen tyyppi, ja oon myös joutunu välillä kärsimään siitä. Älä kuitenkaan jätä asiata vaan pöydälle lojumaan. Ja tsemppiä loppukeväälle!

Autan.

Siis mä itte koen ja oon kokenu kiusaamista. Ja oon huomannu saman , että opettajat ei oikeen auta. Mutta koulukuraattori auttaa!! Oikeesti! Luota siihen.

Vastaa aiheeseen: Kiusaaminen, opettaja ei kuuntele.

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top