Siirry sisältöön
Tyttöjokapelkää^^

Mua alettiin kiusata, jos siitä lähtien, kun edellinen koulu lopetettiin ja jouduin vaihtamaan koulun isompaan.. Siellä minua alettiin kiusata siis 1 luokasta lähtien. Kiusaaminen jatkui fyysisesti ja henkisesti noin luokalle 4, luokalla neljä, sain ensimmäiset kaverit koko koulunvaihdon jälkeen.. Kaverit eivät halunneetkaan olla kanssani vain pilailivat. Niimpä koko koulu tiesi minusta kaiken.. Kiusaaminen hellitti hetkeksi, mutta seiskan aloitettua kiusaaminenpahentu entisestään, olen hiaman ylipainoinen ja pyrin elämään terveellisesti. Laihduttamaan en varsinaisesti ryhdy suuremmin, koska siitä voi tulla vakavempia sairauksia kuten anoreksia tai ortoreksia..Joka tapauksessa 6 luokan lopussa masennuin vakavasti, itkin itseni iltaisin uneen ja koulussa en uskaltanut edes puhua.. Minä en haluaisi masentua uudestaan, sillä pääsin siitä kerran jo n. puolen vuoden kaudesta eroon.. Nytten minä olen suht koht iloinen vaikka juuri tänään eräs poika työnsi toisen pojan suoraan selkääni, niimpä olin lähellä kaatua ja selkää särkee ja koskee kovasti. En aijo antaa periksil, mutta tukiverkosto puuttuu, toivon löytäväni muita ihmisiä, jotka ymmärtävät minua..

kiusattu

tiedän itse tunteen kun kiusataan. minuakin aletiin kiusamaan 1 luokasta asti eikä ollut mukava olla koulussa kun opetajat eivät uskoneet minua vaan kiusaajaa ja sen kyseistä äitiä. muista aina se että ne jotka sua kiusaa ne luulee olevansa koviakin mutta loppujen lopuksi ne on heikkoja niilä ei ole muuta elämää kuin aiheuttaa toiselle ihmiselle mielipahaa. minulle voipi puhua kaikista asioista jos siltä tuntuu haluan auttaa semmoisia ihmisä joilla on vaikeaa elämäs pystyn puhumaan siitäkin miltä tuntuu kun kiusataan koulussa. minä ymmärän sinua täysin tässä kyseissä asiassa jos ihmisellä on paha olo sisällä pitäs pystyä puhumaan niistä toiselle että olo helpotuisia vähäsen edes.

Merthur

Minä tiedän miltä sinusta tuntuu ja on todella hienoa, että olet nyt iloinen, mutta tietenkin kiusattuna oleminen jättää jälkeensä arpia ja nuo arvet eivät lähde kovinkaan helposti pois. Mutta kannattaa yrittää etsiä kivoja ihmisiä, joihin voisit tutustua paremmin ja sitä kautta löytää kavereita ellei jopa ystäviäkin. Noiden ihmisten avulla pärjäisit sitten tässä maailmassa todella hyvin. Ja voipi olla, että löydät mukavan ihmisen jostain yllättävästäkin paikasta. Niin kävi minullekin.

Nimetön

Vastaa aiheeseen: Kiusaaminen teki masentuneen..

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top