Siirry sisältöön
mitä tehdä?

Hei! Minua kiusataan kokoni takia,sillä olen vähän isompi kuin muut. Minun kuviani levitellään muille kaupunkilaisille,ja niille nauretaan. suurin osa ikäisistäni haukkuvat vaihka eivät tunne minua. voiko ihmistä arvostella ulkonäön perusteella? entä jos olen ihan kiva tyyppi vaihka olen vähän isompi? mitä teen :(?

tyttö12

Hei!

Minusta tuo on todella väärin! :(
Kerro jollekin luotettavalle aikuiselle tai omille vanhemmillesi tai jollekin kenellä ikinä haluat.
Älä välitä haukkujista vaan kerro asiasta jollekin.
On todella väärin haukkua ulkonäön takia.
Kaikki ovat erilisia ja erilaisuus on rikkaus! :)

Toivottavasti auttoi :)
Tsemppiä!

-99 Poika

Mäki oon ”vähän isompi”(181 cm, 96kg), kiusattu 3-luokkalaisesta 5-luokkaan. Sanon suoraan et, jos oot mua nuorempi, niin kannattaa käydä Esim. Koulukuraattorilla kertomassa sun kiusaamisesta. Siinä ei oo mitään pahaa(Ei oo nössöö yms.) :) Ite en välitä enään nykyään kenenkään mua haukkumaan tulosta, koska kiusattuna olo loi mulle ”kovemman ulkokuoren” :)

Tiedäntunteen

Moi!:)
Mua kiusattiin koko ala aste ajan 1-6lk koska olin erilainen ja ulkonäöllisesti en katsonut itseeni kuin vain sisältä :) eli opiskelu oli mulle sillon tärkeintä ja oon ylpee et osasin sen asian 6 vuotta kestää ilman kavereita jne. Sun kannattaa asettaa sellanen moodi päälle, et kaikki on erilaisia, sä tykkäät itestäs ja vaan kateelliset pilkkaa. Näytä niille et sua ei kiinosta. Tiiän se on vaikeeta, mut yritä ees nauraa niiden jutuille, se saa kiusaajat hermostumaan ja lopulta ne luovuttaa. Jos toi pahenee ni kerro vaikka koulun kulaattorille tai terkalle ! Kannattaa oikeesti kertoo. Tsemppiä sulle!:)

Ajatus

Moi!
Todella törkeetä käytöstä sua kohtaan. Kuvien levittäminen, kiusaaminen ja haukkuminen ovat kaikki väärin. Voisit puhua asiasta jonkun turvallisen aikuisen kanssa: vanhemmat, opettaja tai ihan kuka vaan.
Uskon, ettei tunnu mukavalta. Olit isokokoinen tai et, se ei anna aihetta haukkumiseen. Vaikka en oo sua nähnytkään, tiedän, että olet kaunis ja ihana ihminen. Muista, että kiusaajat purkaa omaa pahaa oloa.
Mukavaa kevättä ja halaus

Jonne jäbä

Kyllä iso tyyppi voi olla kaveri. :)

se erilainen

Tiedän tunteen! Itse olen tyyliltäni hieman ”Erilainen”…Minua on kiusattu 3-luokalta saakka ja sain sen viimeinkin loopumaan hetkellisesti 7-luokalla..Näytä niille kiusaajille,että sinä olet yhtä mukava,kuin muutkin ovat! (Tässä tilanteessa he eivät ole kuin sinä!!) Naura heille päin naamaa sitä,kuinka lapsellisia he ovat! Vitsaile itse myös omalla ”lihavuudellasi” heille..Esim. ”Näiden läskien läpi kun pääsee,on maailman mestari!” sanot nauraen! Mutta älä missään nimessä vain masennu siitä tai ala seinäruusuksi! Aina kun joku nauraa/sanoo sinulle jotakin,naura! :)

Meikälälinen

No kyll se on toota
Kyll se isoki kaveri voi olla
ne rykiii kivasti..!!

Vastaa aiheeseen: Kiusaaminen ulkonäöntakia

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top