Siirry sisältöön
jesse james

mun mielestä kiusaaminen on ¤¤¤¤¤¤¤¤!!!!!!!!!!!!!!!!!

Joku :)

No jaahas

Nimetön

Jaa. Mun mielestä kiusaaminen on @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-_-’

Kerro aikuisille tai tappele vastaan.

HappyForYa’

Kiva juttu :) Tää on kyllä ihan hyvä keksintö.

SammaSaker

Oikeesti mulla on ollu ihan samanlaisia kokemuksia! Ei kyllä noin pahoja, mulle ei koskaan oo tehty mitää fyysisesti kamalaa. Ja etenkin tuo sun ”kaverin” juttu tuntuu ehkä törkeimmältä. En osaa sanoa mitä voisit tehdä, itsekään en tiennyt. Sori ;(

kartsa

kun mulla on kans kavereita nii ne haukkuu mua
välillä tyhmäksi koska ne ei tykkää
välillä mun ehdotuksista

Nimetön

Minua taas tämä ei ole auttanut yhtään, päinvastoin jopa.

Salla-Serena, Verkk@ri

Uskon, että näin kesäloman aikana, moni asia muuttuu ja ihmiset kasvavat henkisesti ja fyysisesti. Mutta jos kesän jälkeen kiusaaminen vielä jatkuu, kannattaa sanoa asiasta opettajalle tai jollekin sillä ei tollasta pidä kestää!

Älkääkä missään nimessä ajatelko, että olisitte alempiarvoisia kuin nämä ”ylempiarvoisemmat”!! Kaikki erilaisia, kaikki saman arvoisia, eiks jea?

Hauskaa ja rentouttavaa kesää!
Salla-Serena

Salla-Serena, Verkk@ri

Kannattaa puhua jollekin aikuiselle, vanhemmalle tai koulun henkilökunnalle. Kiusaaminen on asia mitä ei missään nimessä tarvitse kestää. Toivottavasti kesäloman aikana kiusaajien tunteet hälvenevät, mutta muista, että jos kiusaaminen jatkuu älä pelkää, vaan tee asialle jotain. Se nimittäin auttaa.

Aurinkoista kesää!
Salla-Serena

Kia – Verkk@ri

Moi, hienoa että itse lopetit kiusaamisen ja tajusit kuinka lapsellista ja typerää se on! Jos sinuun kohdistuu edelleen jonkinlaista kiusaamista (oli se sitten leikkimielistä tai ei) voisit koittaa sanoa siitä opettajalle, tai jollekkin muulle luotettavalle aikuiselle. Voit itse myös mennä sanomaan kiusaajalle että se että hän potkii edes leikillään ei tunnu sinusta mukavalta. Toivottavasti sinua ei enää kiusata, tsemppiä ;)

kiusattu

Moi!
Mahtavaa että osasit lopetta kiusaamisen itse! Se osoittaa kypsyyttä, kun tajuaa tehneensä virheitä, eikä halua enää jatkaa.
Hyvää kesää:)

Seeeeez

O_o

Joku

Jos haukkumasana on koko ajan sama niin vastaa ”Keksi jotain uutta, en keksi mitä tommonen narsisti saa irti saman sanan jankkaamisesta”

Nimetön

Joo toi oli hyvä! :D ja hei muista se et siinä et sä oot oma ittes ei oo mitää väärää ja jos jotku pikkusieluset lapset kiusaa sua ni se ei johdu sust vaa siin on kysy niiden omista ongelmist!

Vastaa aiheeseen: kiusaaminen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top