Siirry sisältöön
Joku💕

-Moikka! Mua on koulu kiusattu tosi monta vuotta. Ei niin pahasti onneks mitä ennen, mutta se on jättäny mulle paljon henkisiä arpia…mm: itsetunto ongelmia, ulkonäkö paineita jne. Mä en uskalla kertoo äitille/isille esim ulkonäkö paineista (mutta ne tietää sen, että mua on/kiusataan ja ovat puuttuneet siihen, mutta mikään ei auta. Mua eniten vaan inhottaa se kaikki ulkonäkö kriisit ja ne ilkeät sanat..🥺Ne on jäänyt mun sisälle. Niiden kiusaajien/kiusaajan kanssa ollaan opettajan johdosta käyty kurattorilla, mutta ne ei ymmärrä! Välillä mulle tulee sellanen tunne, että oon jotenkuten niitä huonompi, rumempi jne..😔Onneksi silti tiedän, että kiusaajilla on itsellä paha olla ja, että mä oon just hyvä sellaisena mitä olen ja mun suku, perhe, bff, joukkue ja ystävät välittää ja rakastaa<3 ❤Mulla on kyllä silti todella hyvä olla, vaikka sisällä on jotain kakkaa joskus😆❤

Kata, verkk@ri

Moikka!

Hyvä, että uskalsit kirjoittaa! Olen hyvin pahoillani siitä, mitä olet joutunut kokemaan. Kiusaaminen vaikuttaa meihin aina, tuskin kukaan on oikeasti niin vahva, että kestää kiusaamista kovin pitkään. Ja sitä ei pitäisi joutua kenenkään kestämään.

Kiusaaminen ei ole ikinä kiusatun vika, vaikka kiusaajat sanoisivat mitä ja miten ilkeitä asioita tahansa! Olet juuri ihana, kaunis ja tärkeä sellaisena kuin olet eikä sun pidä muuttua muiden vuoksi.

Hyvä, että olet puhunut aikuisten kanssa kiusaamisesta. Jos sulle tulee sellainen olo, että haluaisit anonyymisti puhua luotettavan aikuisen kanssa, Lasten ja nuorten puhelimeen voi aina soittaa ja se on täysin maksuton.

Numero on 116 111
Puhelin on auki
ma-pe klo 14-20 ja
la-su klo 17-20

Lasten ja nuorten chat päivystää
su-ke klo 17-20

Voimia kevääseen!
-Kata

:((

Mun mielestä toi on todella väärin. Kenenkään ei tarvitsisi tollaista kokea. Ja se siinä onkin kun sitä pahaa oloa ei ulospäin näe. Mutta mä toivotan sulle kaikkea hyvää vaikka niitä asioita ei hetkessä tai ehkä koskaan pysty unohtamaan. Mutta tärkeintä on se että sä tiedät sen että et oo yksin ton asian kanssa ja että sulla on paljon ihmisiä ketkä sua rakastaa ja tukee.

Vastaa aiheeseen: Kiusaamisesta henkiset arvet

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top