Siirry sisältöön
Help me!

Nii… Eli mua on kiusattu n. 3vuotta. Nyt ku se vihdoin loppu ja mä kerron mun kavereille, et oon ihan rikki ja valitan kiusaamisesta ja kiusaajista, ne van valittaa, että älä jauha siitä kiusaamisesta enää ei aura enää kiusata. Ne eri tajuu että en toivu siitä niin nopeasti. Sen takia ne uhkas hylätä mut, jos en lopeta siitä kiusaamisesta puhumista. Mitä mä teen?

Nimetön

No kaverisi eivät kyllä kuulosta mitenkään empaattisilta tai myötätuntoisilta!
Mua on kanssa kiusattu ja todellakin jopa yli neljä vuotta sitten tapahtunut kiusaaminen tulee vieläkin välillä mieleen, eli se toipuminen voi kestää pitkäänkin ja kyllähän siitä aina jää pienet naarmut kun tulee loukatuksi jne.
Jos tuntuu ettet voi puhua kavereillesi kiusaamisesta, niin kokeile puhua vaikka lasten ja nuorten puhelimeen, vanhemmillesi tai koulussa esim. koulukuraattorille?
Puhuminen on tosi tärkeää sillä silloin voi ihan huoletta avautua ja purkaa sen pahan olon ulos, se siis todella auttaa :)

Ja tottakai, vaikkei sua kiusata enää niin se on ihan, ja tosikin ymmärrettävää vaikka sen tajuaa ettei kiusata, niin ainahan se kestää vähän palautua ja kyllä sun kavereidesi pitäis ymmärtää tai ainakin yrittää ymmärtää! :(
Mutta älä suinkaan yritä lukkia kaikkea pahaa oloasi sisääsi, se vaan pahentaa asioita :(

Mut paljon tsemppiä, siunausta ja hyvää kesää! :)

John

Voisin neuvoa ettiä jonkun/joitaki muita jotka haluaa myös puhuu asiast. Ettei aina tartte jauhaa siitä niille jotka ei siitä älyä hevon persettä. Koita vaik löytää joku foorumi mis kävisit kirjottelemas aiheesta, jos et löydä ketään. :)

Vastaa aiheeseen: Kiusaamisesta toipuminen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top