Siirry sisältöön
Hiljainen

Hei ja anteeks kun kirjotan tänne tälläsiä en vaan enää tiiä mitä tehä menetin kolme mulle tärkeetä ystävää kuukauden sisään, ei niille ei oo käyny mitään mut ne jätti mut kaks poisti mut kavereista netissä ja yks sano mulle ilkeitä asioita. Ne kolme ihmistä oli mun ainoot ystävät ja joo ne oli pelkästään netissä mut tiesin ne irl kans. Mul ei oo enää ketään koulussa mulle kommentoidaan silleen vittuilevasti (anteeks kiroilu nyt) mut kun yritän auttaa niin tietyt henkilöt vaan kommentoi mulle sellasia asioita että tunnen itteni turhaks. Vapaa-ajalla kun haluaisin olla jonkun kanssa niin en voi sillä tiedän että kaikki muut on jo jossain kavereiden kanssa. Yksi päivä mulle kommeintoitiin tosi töykeästi ja itkin koko päivän. [osa tekstistä poistettu] enkä tiedä onko se edes kiusaamista mitä olen kokenut mutta anteeksi ja kiitos

Inka Kiuru

Hei

kiitos viestistäsi. Asia josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan Päivystäjä mukana keskustelussa -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen työntekijät sekä vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista hitaammin kuin muilla keskustelualueilla. 

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (suomeksi 116 111, ruotsiksi 0800 96 116) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. 

Lämpimin terveisin, 
MLL Nuortennetin ylläpito 

Hiljainen

Kiva tietää ja kiitos

Haluaisin vain kavereita joiden kanssa olla ja ettei tarvitsisi enää pelätä olla tällainen.

MLL tekee eritystä ja tärkeää työtä kaikkia nuoria kohtaan ja haluan vain kiittää että on olemassa näin ihania ihmisiä jotka auttaa.

Vastaa aiheeseen: Kiusaamista?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top