Siirry sisältöön
Meikä mandoliini täällä taas

En tiiä onko tää kiusaamista ja mitä pitäs tehä asialle, mut tässä jtn.

Mulle on pitkään yks tietty tyyppi vaikka Porkkana, huudellu vaan jtn käytävillä, 6lk(viime lukuvuos) syysloman jälkeen ku olin tullu kaapista, kaikki yläkoululaiset huuteli käytävillä ”lesbo” ja kaikkee irvaili mun tiktokeista. (En oo lesbo, oon omnisexual, voisin ihastuu kaikkiin sukupuoliin) ja tietysti mua ahisti mennä kouluu ja kävellä sinne toiselle puolelle kouluu naulakoille, koska se menee sen kohan ohitte missä ne kaikki huuteliat istuu. Sit muutaman kuukauden päästä sitä huuteluu ei tullu niin usein, kumminkin silti ahisti kävellä varsinki yksin toiselle puolella kouluu.
Sit alkoki 7lk. Kesälomalla en hirveesti nähny niitä ärsyttäviä tyyppejä, ja kouluski ajattelin et ehkä tän lukuvuoden saan olla rauhassa, mut nyt suurin osa meidän luokan pojista oli erilaisia, melki kaikki vetää päihteitä ja luokkahenki meni huonoks, joten alko ahistaan vähä kans luokas oleminen, koska ne tietyt tyypit puhuu pskaa vhä kaikista tms. Edelleen ahdistaa kävellä sinne naulakoilla, mut nyt vaan paljon enemmän. Mua edelleen haukutaan homoks ja mun frendii kans alettu, se on kyl mun syy koska se on mun kanssa ja jotkut luulee et ollaa yhessä vaikka ollaan parhaita kavereita. Sit tänään istuttiin kavereiden kaa normaaliin tapaan ruokailun jälkeen sohvilla, sit yks tyyppi sanotaan vaik Matti, tuli sanoon et ”ottakaa kamat pois tosta sohvalta” ku meiän reput oli siinä, siinä kohtaa sohvil istu vaan mä ja paraskaveri koska toine meni vessaan. Sanottiin et meiän kaveri tulee pian siihen takasin että ei, ja se sano vaa et ei sitte ja heitti ne alas ja otti sen sohvan, sit sen vieressä oleva kaveri sano et ”varo, homous tarttuu” Sit se ja porkkana alko vaan puhuu mulle sarkastisella äänellä ja matti alko kuvaa musta samal videoo ja näytti mua videopuhelussa jollekki ja kokoajan v*ttuili mulle ja siihen vieree tuli vaa lisää ihmisiä ja sit ne vaan jatko sitä kettuilua ja sarkastisella äänellä puhumista ja tms. Se oli ihan v*tun ahistavaa ja meinasin alkaa itkeen mut en viittiny enkä halunnu kertoo opettajalle koska en haluu olla vasikka ja frendit vaaa vähä välii katto mua muute oli hiljaa, siin kohtaa ku ne katto mua hymyilin niille. Nyt mua ahistaa ihan saatanasti mennä huomenna kouluun, mitä jos ne taas tulee puhuu mulle sillai tai haukkuun mua tai kuvaamaan musta videoo tms. Haluun et toi loppuis mut en tiiä miten ja ahistaa mennä kouluun ku kaikki vihaa mua ja näytän tältä ja pelkään et tän päivänä tapahtuu uudellee ja nii. En jaksa enää.

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei Meikä mandoliini täällä taas

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.
Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme olemaan yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. Voit myös kirjoittaa anonyymisti Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun https://lasten-ja-nuorten.kirjepalvelu.mll.fi/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Kissamummo

Uskon että tuo on kiusaamista ja suosittelen puhuu jonku aikuisen kaa. Mutta älä syytä itteäs siitä että sun kaverilles kävi näin. Se on ainakin true friend koska jotkut on oikeesti ihan feikkejä ja lähtee heti jos sanoo jotain väärää. Tsemppiä sulle :)

Vastaa aiheeseen: Kiusaamista?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top