Siirry sisältöön
Nimetön

Kärsin kiusaamisesta 4 luokasta alkaen. entiset luokkalaiset pilailivat kustannuksellani ja nauroivat mitä ikinä teinkin. Sain sen loppumaan 7 luokan puolessa välissä. kun olin kertonut vanhemmilleni ja sen jälkeen opettajille. Kaksi seuraavaa vuotta meni hyvin mutta nyt kiusaaminen on taas alkanut. En käsitä. 16-17 vuotiaat eivät osaa kunnioittaa muita.

Nimetön

Moikka!

Toivon sinulle kaikkea parasta ja toivottavasti saat kiusaamisen loppumaan täysin, yksin ei kannata jäädä tämän kanssa eikä pidä. Mietein, että oletko sanonut kiusaamisesta enää opettajille tai edes vanhemmille? Tiedän, että se tuntuu turhauttavalta, mutta kannattaa yrittää vielä jos koulussa pystyttäisiin tekemään vielä jotain asialle, jos ei niin ehdottaisin poliisia,ettet kokisi enää kiusaamista enempää edes jatkossa. Poliisit osaavat asiantuntevammin auttaa tässä.

Olet silti toiminut hienosti ja vaikutat vahvalta, jatka samaan malliin kyllä pian asiat korjaantuvat! :)
Toivon sydämestä, että tulet saamaan oikeita kavereita rinnallesi ja saat luottamusta ihmisiin, vaikka tiedän kyllä että se tuntuu vaikealta, koska pitkän aikaa on joutunut kokemaan p*****.
En silti tiedä käytkö lukiota vai amista vai 9lk vielä, mutta jos rinnakkaisluokilta tai jos muilla aloilla voisit yrittää tutustua ihmisiin?

Kyllä asiat paranevat ainakin viimeistään silloin, kun menet toiselle asteelle tai ellet ole jo eikä kesälomaankaan pitkä aika enää ole? Iso zemppihalaus sinne! Tässä vaiheessa kannattaa nyt miettiä vaihtoehtona, että ilmoittaa poliisille tästä. Et menetä siinä mitään, et ole ansainnut tälläistä kohtelua eikä kukaan muukaan. Veikkaan että kun poliisi puuttuu asiaan, niin eiköhän ne lapsukaiset siellä vähän pelästy ja ymmärrä omaa asemaansa.
Luovuttaa ei kannata eikä saa tässä vaiheessa vaikka tuntuukin pahalta.

Ex-kiusattu

Hei,
Jaksamista sinulle, toivon, että kiusaaminen loppuu. Kerro ihmeessä opettajille ja vanhemmillesi. Itseäni kiusattiin yhdeksän vuotta eli koko ala- ja yläaste. Jälkeenpäin on harmittanut, kun en kertonut kellekään. Ehkä siitä olisi ollut apua. Lapsuudesta jäi päällimmäisenä ikävät muistot ja itsetunto oli nollissa. Pikkuhiljaa itsetunto kohoaa, mutta jotenkin kiusaaminen jättää jälkensä. Itse tartuin pulloonkin, humalassa olin rohkeampi. Mutta nykyään en enää juo. Pelkään, että juominen vaikutti muistiini. Join usein niin, että muisti meni. En muistanut välillä aamulla edes poistuneeni kotoa edellisiltana. Kunpa ketään ei kiusattaisi!

Vastaa aiheeseen: kiusaamista

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top