Siirry sisältöön
Surullinen

Moi! Oon 13v poika ja yks jengi mun koulus aukoo mulle päätä ja piilovi**uilee. Okei ei kuulosta niin pahalle. Mut niiden takii en käy enää ruokailussa,välitunnit vessassa, Ja ahdistaa kamalasti kouluun meno ja siellä oleminen. Ja tämä kiusaaja on ollut itse kiusattu mutta nyt kiusaa minua jengineen. Ja miten oppisin sanomaan takaisin jos minua joku haukkuu tai solvaa.Kiitos kaikille etukäteen.
T. Surullinen Poika

Tyttö02

Kerro jollekin aikuiselle, esim. opelle… En keksi mitää muutakaan XDD Mut harmi et sua kiusataan, toivottavasti se loppuu pian!

entinen-kiusattu

Minulla oli viime vuonna sama tilanne kun parikin jengiä harrasti tätä. Se loppui sillä kun luokanvalvojani piti puhuttelun kiusaajille ja siinä oli ideana se, ettei se maininnu mun valittaneen niistä vaan sanoi jtn tyyliin että oli itte nähny niiden kiusaavan.
Minun kohdallani sitä ei ole ainakaan enää sen jälkeen esiintynyt, joten suosittelen kokeilemaan!
Olen tosin tyttö, joten en tiedä toimiiko tuo pojilla… kyllä harkitsin pari kertaa lopettavani homman itte, mutta aina kun ilmestyivät jostain niin ei kuiteskaa rohkeus riittäny -.-

Tukari

Itseäni on kiusattu ala-asteella. Helpotti paljon, kun puhuin asiasta aikuiselle ja kaverille, joka kuunteli ja yritti lohduttaa. Juoksin koulussa karkuun kiusaajia, kun he haukkuivat ainoa puolustuskeinoni oli haukkua takaisin jolloin kiusaajat (heitä oli 5) menivät kertomaan opettajalle. Kenellekkään ei tullut mitään ja lopulta neljä viidestä pyysi anteeksi. Viimeinen sanoi jatkavansa, mutta pyysi lopulta itsekin anteeksi, kun kukaan ei enää jatkanut. Suosittelen puhumaan jollekin. Koulukuraattori on myös hyvä vaihtoehto tai sitten kaverit tai vanhemmat:)!

Vastaa aiheeseen: Kiusaava kiusattu!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top