Siirry sisältöön
kiusattu

Olen 14-v tyttö. Minua kiusataan netissä ja koulussa arvojeni takia. Tuen kokoomusta ja olen budhalainen. Minua haukutaan netis ja koulus. Minua tönitään käytävillä ja haukutaan kokoomuspelleksi ja läskiks.

tyttö 15

MITÄ?? oikeesti? :O Mä en ymmärrä ihmisii jotka kehtaa tolleen kiusata ja vielä tollasist asioista!! ihmiset on julmii!! Häpeäisivät! meijän koulus kiusaamista ei oikeesti tapahdu melkeen ikinä silleen suuremmin ja siks en tiiä mitä pitäis tehä..mut kerro aikuisille jotka välittää ja vois tehä asialle jotain! koska kiusaaminen ON RIKOS!! Kenenkään ei tarvi sietää sitä! ja kiusaamises ei oo mitään järkee! Älä välitä niistä koska sä oot viisaampi ku ne koska et ite kiusaa ja tiedät politiikastakin varmaan aika paljon;) ainakin enemmän kuin ne kiusaajat! Olet täydellinen juuri tuollaisena ja sinua ei saa kukaan alkaa haukkua ja kiusata missään nimessä tai mistään asiasta! voimi ja jaksamista sinulle! toivottavasti asiasi järjestyvät :)

Postmodernisti

Jos joku kiusaa sinua arvojesi takia, hän on kateellinen sinulle. Hän on kateellinen sinulle, koska olet buddhalainen. Hän haluaa olla samanlainen kuin sinä.

Toisena vaihtoehtona, kavereillasi on mielipideongelma. He eivät voi olla vittuilematta, koska heillä on niin suuri ongelma arvojen- ja uskomusten suhteen.

– Tuntematon auttaja
Pahoittelut kirjoitusvirheistä,
jos niitä ilmenee.

Ziggy

Säälittävää tuollainen… Kertakaikkiaan. Ja turhauttavaa. Koita olla välittämättä niistä… Ziggy-neiti toivoo vilpittömästi voimia!

Vastaa aiheeseen: kiusataan arvojeni takia

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top