Siirry sisältöön
Tyttö 16v.

Mua on kiusattu aina. Muistan jopa päiväkoti ajalta kiusaamista, se jatkui läpi ala-asteen ja yläasteen.
Pikku hiljaa on alkanut tulla se fiilis, että vika onkin mussa. Jos mun kanssa ei kukaan halua olla, niin miten se ois kaikkien muiden vika… Mulla oli yks ihminen, joka oli mulle kaikki kaikessa eli ihan helvetin tärkeä ja rakas. Rupesin kuitenkin miettimään, etten halua että hän joutuu sietämään mua, joten en oo nyt vähään aikaan ollut yhteydessä. Se sattuu.

Junnu

Hei! Kiusaaminen on tosi paha asia. Tiedän miltä sinusta tuntuu. Se sinulle todella rakas henkilö kyllä varmasti oisi sanonut jos ei haluaisi olla sinun kanssa sen takia että sinua kiusataan. Sinä voit tietty kysyä häneltä suoraan. Ja jos tuntuu niin sinuna soittaisin/laittaisin viestiä MLL aikuisille. Nekin osaavat auttaa ja kuuntelevat! Minä en osaa auttaa sinua enempää. Toivottavasti se kiusaaminen loppuu! Oletko kertonut kenellekään aikuiselle?

samu

moi
kerroit, että sinua on kiusattu todella pitkään (päiväkodista-yläasteeseen). Vika ei ole sinussa, olet varmasti ihana ihminen. Vika on kiusaajissa eikä sinussa. Siulla on rakas ihminen, ja hän on siulle todella tärkeä. Kannattaisi vaikka hänelle puhua tunteistasi ja olostasi. Hän varmasti ymmärtää sinua. Kannattaisi mielestäni myös kertoa koulun alettua koulukuraattorille tai muulle luotettavalle aikuiselle.
Voimia sinulle, ja toivottavasti tästä vastauksesta oli apua sinulle❤

Frida

Moikka,

Hyvä että uskalsit kirjotta. Tosi tärkeetä että uskallat kirjottaa tänne, että sua voidaan tukea. Tiedän miltä susta tuntuu, itsekin saanut tuota kokea. Vika ei tosiaankaan oo siussa. Oot täydellinen omana itsenäsi. Tyypit jotka sua on kiusannu, jättänyt ulos ym. ei oo aatellu kuinka paljon antaa pois jättäessään sut. Pidä vaan yhteyttä siihen sulle rakkaaseen ihmiseen, puhu hänellekin asiasta, kysy vaikka suoraan että mitä hänelle merkitset. Olet vahva, pystyt kyllä.

Ollaan täällä sua varten!

Nimetön

Vika on niissä urpomaisissa kiusaajissa jotka on iha kuin jotain 8 vuotiata koska ne kiusaa

Vastaa aiheeseen: Kiusattu

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top