Siirry sisältöön
Prinsuu💚

Hei taas❤️
Te täällä nuortennetissä olette niin ihania ja MONI TEISTÄ on auttanut minua❤️
Joten nyt ajattelin AUTTAA TEITÄ!❤️

Valitettavasti moni ihminen on kokenut kiusaamista. Moni täällä. Moni muualla.
Minä haluan auttaa kiusattuja!

JOTEN jos olet kiusattu, tai yksinäinen, tule juttelemaan minun kanssani! Minä annan apua ja vertaistukea, sekä kuuntelen tarinasi, mikäli sen haluat kertoa :)

Ihanaa jatkoa juuri sinulle joka tätä tekstiä lukeekin❤️

moms spaghetti 🇺🇦

mä oon jollain tapaa yksinäinen, mulla on pari hyvää kaverii ja sitte sellasta kaverii joitten kaa en oo vaikka vapaa ajalla :)
olin ennen yksinäisempi, mul oli vaan kaks kaverii ja jos toinen oli pois nii piti ns turvautua siihe toiseen

Prinsuu💚

Hei moms spaghetti 🇺🇦!
Hyvä että sinulla on nykyään kavereita!
Mullakin oli joskus niin että oli vain yksi kaveri jonka kanssa viihdyin ja jos hän oli pois koulusta olin yksinäinen😢
Nykyään minulla on kuitenkin paljon ystäviä joiden kanssa viettää aikaa❤️
Ihanaa jatkoa sulle❤️

😿

Mua on nyt kuus vuotta kiusattu mun pituudesta, oon vähintään 10 senttiä lyhyempi ku kaikki muut… En uskalla sanoa mun mielipiteitä ääneen, ja tuntuu et oon aika hajalla muutenki. Kun sanoin, että mun lempieläin on kissa, mulle sanottiin siitäkin… + mun entinen paras kaveri ei koko kevään aikana puhunu mulle, mun kaveri, jonka kanssa oon samassa harrastuksessa, jättää mut tahallaan ulkopuolelle. (Kummatkin tulossa samalle luokalle yläasteella nyt syksyllä).
Tähän vielä lisäks, tosi monen mun ”kaverin” mielestä mä oon hikke, etenki nyt ku sain stipendin kevätjuhlassa, ja pääsin luonnontiede-matikka painotteiselle luokalle yläasteelle😐 Tässä vaan ihmettelen sitä, että sille samalle luokalle on tulossa yheksän muutaki meidän luokkalaista, miks just mua kiusataan siitä🤨
Haluun vielä sanoa, et tsemppii oikeesti jos jotain joka tätä lukee kiusataan, se ei oo oikein, eikä sitä pitäis kenellekkään tehdä, jos joku sanoo sulle tai susta jotain, se on kiusaajan tyhmyyttä, sussa ei oo mitään vikaa❤

PrinZu💚

Tervehdys ”😿”
Ikävää että sua on kiusattu!
Se on todellakin väärin. Sää et voi sun pituudelle oikeestaan mitään eikä sua kuuluisi siitä kiusata. On niin paljon erilaisia ihmisiä. Jokainen ihminen on erilainen. Toivon todella, että tämä loppuu.
Ja kaikilla on omat mielipiteensä. Niistä ei voi kukaan sulle valittaa. Ja muuten munkin lempieläin on kissa :) meillä on kaksi kissaa. Toinen on sellainen aika vanha ja mustavalkoinen ja toinen on mustan ja ruskean sävyinen turkiltaan sekä 6 vuotias.
Mulla on itsellä omia mielipiteitä joita ns ”pelkään” lausua ääneen julkisella paikalla tai puhua muuten kuin parhaan ystäväni tai perheeni kuullen. Ne eivät ole sellaisia ”kuuluuko ananas pizzaan?” Mielipiteitä (mun mielestä kuuluu :D) vaan sellaisia ku esim ”kuka on sun lempinäyttelijä” ja tälläsiä. Tälläset lempi juttu kysymykset on ne mitä pelkään huutaa julkisella paikalla, koska se suurin pelko siinä on juuri se, että joku rupeaa valittamaan mun mielipiteistä. Ja ihan vaan jos jotakuta kiinnostaa niin vastaus ylempään kysymykseen ”kuka on sun lempinäyttelijä?” On Johnny Depp.
Sun kaverit tekee väärin kun ne käyttäytyy noin sua kohtaan. En tiiä mitä on tapahtunut tai miksi he käyttäytyvät noin, mutta mun mielestä he tekevät väärin, oli syy mikä hyvänsä.
Ja hei, vaikka sun kaverit ajattelis susta mitä, niin muista että sää päätät itse sun elämästä. Sää päätät ite mitä haluat. Ja tiiätkö, se että saa esimerkiksi juuri stipendin kevätjuhlassa on hyvä juttu! Minäkin sain kevätjuhlassa stipendin. Ja siis se ei ollut todellakaan huono juttu! Kannattaa olla ylpeä hyvistä todistuksista, koe numeroista tai vaikka stipendeistä.
Ja ite ainakin ajattelen, että on kyllä huonompi juttu saada vain jotain nelosia kokeista kuin saada kymppejä. Että ole ylpeä stipendistäsi jonka sait!
On todellakin epäreilua, että ihmisiä oikeasti kiusataan niin typeristä asioista kuin omat mielipiteet tai menestyminen koulussa!
Ja sinä joka tätä viestiä nyt luet ja olet kiusattu/tunnet olosi kiusatuksi tai syrjityksi tai sinulla on muutenkin huono olo, tule kertomaan tänne! Tule jakamaan surusi, murheesi. Tule vuodattamaan vihasi ja kiukkusi.
Minä kuuntelen<3
Minä autan<3
Tule vaikka kertomaan päivästäsi!
Jos on yksinäinen olo ja kaipaat juttuseuraa, tule tänne! Minä olen AINA valmiina juttelemaan JUST SUN kanssa<3
JUST SUN asia on mulle erittäin tärkeä!
JUST SUN kuulumiset haluun kuulla!
JUST SUN tunteet on tärkeitä<3
Älä jää yksin sun ajatusten kanssa<3
Mä juttelen sun kanssa niin paljon ku sä haluut jutella
Jos tuntuu että tää päivä on mennyt paremmin kuin hetkeen on mennyt, niin tule kertomaan!
Mä haluun kuulla!
Ihanaa jatkoa<3
Sä oot ihana<3
-PrinZu

Vede11

Mua on koulussa kiusattu paljon haukkumalla tyhmäksi,rumaksi,kusipääksi, ja homoksi. Sitte mua kiusattiin siitä et mä olin yhen tytön kaa yhes ja vain sen takia päätettiin erota. Mua on myös kiusattu siitä että mä vapaa ajalla leikin leegoilla ja käyn monesti [osa viestistä poistettu] kuvaamassa junia. Sen lisäksi mulla ei nykyään ole koulussa kuin pari kaveria ja ois kolmas jos se ei olis yhen niistä kiusaajista kaveri.

Vede11

Toivattavasti edes joku vastaa mun viestiin🚝🤠

PrinZu💚

Hei Vede11
Harmillista että sua on kiusattu!
Haukkuminen ja muu kiusaaminen on aina väärin ja mä tiiän et siitä tulee varmasti paha mieli. Vaikka sua on haukuttu monin eri tavoin niin muista että saat olla just sellainen ku haluut ja tehä just niin ku haluut. Muut ei päätä mitä sä teet sun elämässä!
Ja et varmasti ole ruma, tyhmä tai mikään muukaan miksi sua on haukuttu :)
Jokainen on kaunis omalla tavallaan ja jokainen on myös erilainen. Onko joku sanonut millainen ”ruma” on? Onko joku määritellyt sen? Ei varmasti ole rumaa ihmistä. Kaikki ovat kuitenkin erilaisia eikä heitä voi määritellä ulkonäön tai minkään muun perusteella. Jos joku sanoo sinua rumaksi, mistä tiedät ettei toinen ole toista mieltä?
Ja siis en ymmärrä miksi sua kiusattiin siitä et oot jonkun tytön kanssa yhdessä. Sehän on kiva asia et oot yhdessä jonkun kanssa. Sitä paitsi onko siinä mitään järkeä, että sua kiusataan siitä, kun muitakaan ei kiusata? Sä saat tykätä kenestä haluut ja muitten ei todellakaan pitäs kiusata sua siitä :)
Mut kiva kuulla että sulla on kuitenkin pari kaveria joitten kanssa tulet toimeen :)
Muista että saat tulla aina juttelemaan tänne mun ja muitten kanssa jos on sellainen olo.
Sä oot varmasti aivan mahtava ihminen!
Ihanaa jatkoa<3

💋GrazyGirl💋

No siis, musta ei välitetä täällä, esim oon laittanu jotai viestii tänne ja onneks ees Spageli🏳️‍🌈❤ Mut siis, vaihdoin nimimerkin 💋GrazyGirl💋iksi mun vanha nimi oli Girllll🤪. Mut joo… aion ehkä lopettaa täällä käymisen, ja nii… mul ei oo kavereita tääl oikee et joo… olis kiva tutustuu tyyppeihi tääl mut ei kukaa haluu, ainaki tuntuu siltä… mut moikaaa ihanuudet ja PrinZu oot best

tuleva muusikko

voiko olla… yksinäinen jopa… kotona? sillä mä oon jopa kotona. äidillä ei oo aikaa olla mun ja veljen kaa, koulussakin on vaan koulukavereita ja niitten kaa ei ees tuu olla ees vapaa-ajal. muutenkaa kiinnosta mitää tehä ku on ollu jo 6kk ihan muutenki vaikeeta itteni kaa et ei jaksa. ainut kaveri mitkä löytyy on minä ja koirat. varsinkin yks koira mikä meillä on äidillä sen kanssa mä oon ollu parhaat kaverit ja eläny koko elämäni tähän saakka.
ja sitten on muita koiria kenen kanssa mä oon kun meen vaikka mummille. sillon kun oon joko äidin vanhemmilla tai muualla kun äidillä niin vasta sillon tuntuu et ei oo yksin vaan on ihmisii ympärillä.

Yksinäinen

Hei minä olen jo koulussa ja minulla ei ole kuin yksikaveri. Menen kohta yläasteelle ja pelkään että minua aletaan kiusaamaan. Mitä minun pitäisi tehdä että saan kavereita?

loplop

Moikka ajattelin vähän avautua tässä ensimmäistä kertaa. Mua kiusattiin ala-asteella joka päivä mun painon takia 3 luokasta 6luokkaan asti (oon nyt menossa kasille). Mulla tulee edelleen usein mieleen ne ajat ja yleensä oon alkanu itkemää tai pidättäny sitä kaikin voimin jos en ole yksin silloin. Mutta marraskuussa sain ensimmäisen paniikkikohtaukseni kun aloin miettimään koulussa niitä aikoja. Siitä lähtien olen saanut näitä kohtauksia melkein viikottain enkä saa niitä loppumaan. En ole uskaltanut kertoa perheelleni asiasta jotta he eivät kohtelisi minua erilaisti tai säälisivät minua, joten en ole voinut mennä millekkään terapeutille tai mitään. Luulen että syy kohtauksien alkamiseen on se, että kun vaihdoin koulua mennessäni yläasteelle, luulin että kiusaaminen loppuisi täysin mutta se ei loppunutkaan kokonaan vaan vanhat kiusaajani alkoivat näyttää uudessa koulussa kuvia minusta muille ennenkuin laihduin kesällä yli 10kiloa. Joten moni ”kaverini” alkoi sanoa minua vanhoilla haukkumisnimilläni kuten XL. Nyt minulla on tällä hetkellä vain paras kaverini eikä ketään muuta jonka kanssa uskallan olla, koska minun on todella hankala nykyään luottaa ihmisiin.

Suonjar🌈

Moi, 💋GrazyGirl💋! Tosi ikävää, et susta tuntuu, ettei kukaa täällä välitä susta. Mut se ei oo totta! Sä oot ihana, sä oot upee, sä oot mahtava! Kerro mulle: jos kukaan ei välitä susta täällä, miks mä oon täällä vastaamassa sun viestiin? Miks sua kehutaan muuallakin kuin tässä viestissä? Muistatko Barryn siskon, Alanan? Siis siitä tarinasta? Se sai hirveän kehuryöpyn, jos et huomannut! Ja kuka sen keksi? Girllll🤪!!!! Siis sä ansaitset kehuja ja saatkin niitä. Sait menneisyydessä, saat nyt ja tuut saamaan tulevaisuudessakin! Kerroinko jo, et oot upee! Taisin, mutta oot niin super, ettei yks kerta riitä! Eli vielä kerran: oot upee! Luulet kai, että sanon ton vaan, koska haluun sulle paremman mielen. Toki haluun, ettet tunne itteäs unohdetuksi mutta hei, onhan se nyt kiistämätön totuus, että oot uskomattoman mahtavan täydellisen ihana! Kyllä, sinä! Äläkä jätä Nuortennettii, mä jäisin kaipaamaan sua! Pitäähän meillä täällä joku olla, joka on vähän 🤪.

PrinZu💚

Hei 💋CrazyGirl💋!
Voi harmi että susta tuntuu siltä kuin susta ei välitettäisi! 💋CrazyGirl💋 tää sun uus nimi on mahtava! Ja mä kyl muistan sut ja välitän susta!
Ikävää että sä aiot lopettaa täällä käymisen.
Kuitenkin jos muutat mieltä niin oot tervetullut juttelemaan mun kanssa vaikka tänne tai johonkin muuhun keskusteluun!
Mä voisin tutustuu suhun täällä ja olla sun kaveri :) tuu vaan jutteleen mun kanssa jos haluut.
Säkin olet mahtava tyyppi :)
Ihanaa jatkoa sulle<3

💋CrazyGurl💋

Kiitos!! Muutin mieleni enkä jätäkkään tätä paikkaa! Kiitos paljon!

Vastaa aiheeseen: Kiusattu? Yksinäinen? Tule juttelemaan!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top