Siirry sisältöön
rockgirl

Oon melkee 12-vuotias tyttö ja mua on alettu kiusaamaan 3luokan alussa. Mulla oli joskus tosi paljon kavereita. Mut sit mä muutuin. En tykännytkään enään mistään popista, pinkista/liilasta (ym ns. tyttöjen väreistä)- vaan tykkäsin rockista, pidin mustaa punaista & valkoista ymm. Aloin myös olemaan yhen tytön kanssa, jota me muut tytöt ei yleensä päästetty mukaan. Sitten ne 3-4 tyttöö rupes kiusaamaan mua. (Aluksi tää kiusaaminen oli vaan selän takana puhumista, syrjintää, tiuskimista ymm.)

Sitten jossain nelosluokalla kiusaaminen oli jo sellaista noiden yllä mainittujen lisäksi, että laukkua pengottiin, tönittiin ja lähetettiin viestejä mulle (esim. ”vitu lesbohoro”). Ne saatiin sovittuu ja tällee.

Nykyään nää kolme tyyppiä ei enää kiusaa mua, mut ei ne mun kanssakaan kauheesti oo – ei se mua haittaa. Tai no, yks tyyppi niistä on kyllä välillä mun kanssa, mut aina ei. Itseasissa tää tyyppi pyys mua kaveriksi facebookissa ja lähetti chatissa mulle viestin, että ”Voidaanks sopia meijän riidat ym ?”. Ja nykyään ne kaks muutakin on koulussa mulle ihan mukavia ja kysyy kaikkee ja vastaa nätisti, jos kysyn jotain.

Mut sitten on tää yks tyyppi, jonka uskon, että se sano näille kolmelle tyypille että oisin sanonut niistä jotain pahaa, vaikken ollut! Eli siis uskon, että se oli syy siihen, että ne kolme ihmistä ei enään ollut mun kavereita, vaan kiusaajia. Tämä eräs kyseinen ihminen kiusaa/härnää mua vieläkin! (Tämä tyyppi on sellanen, että esittää kaveria kaikille, mut sitten puhuu kaikista pahaa ja suuttuu helposti) Mutta jatketaan, nii siis tosiaan, välillä se on mun kaveri ja sillee, on meillä ihan hauskaakin. Mut sitten se puhuu musta pahaa, ja se tulee aina väliin, jos puhun jollekin ex-kiusaajalle/sellaselle tyypille, joka ei yleensä mun kanssa ole – se rupee pelleilemään ja ajaa mut pois siitä tilanteesta. Sitten mua naurattaa vähän kyllä se, että se luulee että nää kolme tyyppiä (ex-kiusaajat) vihaa mua, joten jos ne kolme tyyppiä on tän erään lähellä, se eräs ei voi puhua mulle :o!

Harrastan aika paljon kaikkea, ja yks niistä harrastuksista on jalkapallo/futsal. Se eräs härnääjä käy myös futsalissa/jaliksessa ja on just niitä, joita kehutaan aina ja luulee olevansa paras jokaisessa jutussa, mutta ei ole. No, mulla on kuitenkin aina hyvä mieli, kun menen futsaliin, mutta siitä se painajainen alkaakin. Jos ei olla samoissa joukkueissa ja esim. pelataan alkulämmittelyksi käsipalloa, niin tää tyyppi tuuppii mua koko ajan seiniin ja sitte nimittelee ja väittää et se oli mun oma syy. Sitten jos saan tehtyä maalin, nii se tulee siitä tosi vihaseks ja oikeen raivolla tulee mua päin ja haukkuu.Kun tulen futalista, mun tekis mieli vaan itkeä koko matka ja niin mä itkenkin!

Mä haluan neuvoja, mitä voin tehdä, koska mä en kestä tätä tyyppiä enään. Mä tykkään pelata jalkapalloa, joten en halua sitä lopettaa.

Kiitti jo etukäteen & sori jos tuli kirjoitusvirheitä, nopeasti kun kirjoitin (:

Goottityttö

Suosittelen, et kertoisit asiasta jollekulle, joka ymmärtää ja johon luotat. Tämmöinen henkilö voi olla vaikka jompikumpi vanhemmista. Tärkee on kuitenkin, ettei asia jää riippumaan ja kaihertamaan sua, ja se onnistuu vain selvittämällä asiat. Oon itsekin ollut kiusattu, ja edelleenkin tunnen usein olevani erilainen kuin muut. Rohkeutta ja jaksamista sulle, et oo yksin:)

Vastaa aiheeseen: Kiusausta koko ajan

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top