Siirry sisältöön
tyttö99

Meen nyt suoraan asiaan ,eli yksi poika luokaltani on alkanut nälvimään minua jakuvasi.Enkä edes tajua miksi. Hän on sanonut minulle monesti ”kiva maha” ivallisella äänellä ja nauranut kovaa päälle.Myös pukeutumiseni ärsyttää häntä.Pukeudun kuullemma liian paljastavasi ja huomiota herätävästi.Pari kertaa hän on sanonut että olen ”vähän lutkahtava”.Olen aivan ymmällä ,sillä terveydenhoitajan mukaan olen täysin normaalipainoinen [osa tekstistä poistettu] ja omasa mielestäni pukeudun ihan normaalisti.Sitäpaitsi vaikka olisinkin lihava ja lutkahtava ei olisi pojan tehtävä haukkua minua.Kumminta tässä on että olimme joskus todellä hyvät kaverit.Mitä teen?

XD

Hei!
Mulla on samanlainen kaveri. Jos tämä henkilö on ollut joskus sun kanssa kaveri, niin suhtaudu nälvimiseen välinpitämättömästi. Jopa minä, monien mielestä niin täydellinen ja kiva, joskus nälvin muita hetken mielijohteesta, kaveriporukassa tai muusta syystä, ja jotenkin se vain jää päälle. Kannattaa joskus pyytää sitä jonnekin, vaikka johonkin urheilutreeneihin, koululle kavereiden kanssa tai jopa teille kylään. Olen varma että se poika on sisimmässään tosi kiltti, ja varmasti saattaa siltä tuntua tuskalliselta jälkeenpäin. Usko, se on totta. Joten kannattaa sanoa sille suoraan, silloin kun ketään ei ole lähellä. Sano että ”tuutko meille kattomaan yhen kivan leffan?”. Tai jotain vastaavaa (:: Kyl sä pärjäät oot hieno ihminen.

Nimetön

Oon samaa mieltä edellisen kanssa. Saattaa myös olla, että hän on ihastunut sinuun, tai haluaa vain tehdä hieman ”pesäeroa” painostuksen vuoksi. Kyllä sä oot hieno ihminen, älä epäile sitä:)

Vastaa aiheeseen: ”Kiva maha”

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top