Siirry sisältöön
Tiedoton

Moikka!

Olen itse 17 vuotias lukiossa toista vuotta opiskeleva poika. Tässä viime aikoina oon huomannu itsessäni sellaista fiilistä, et taidan olla vähän lätkässä yhteen samassa ryhmässä olevaan kivaan ja nättiin tyttöön. Meidän nykyinen suhde on vähän semmonen kaverin kaveri tyyppinen, mut ollaan kuitenki puhuttu paljo ja tällein ollaan ihan hyvissä väleissä.

Mietin et miten mä pystyisin paremmin tutustuun häneen ja jossain välissä pyytäisin vaikka kahville, leffaan tms. Paras olis jos löytyis kokemuksia tai ohjeita saman ikäsiltä tai vähän vanhemmilta ja erityisesti tyttöjen mielipide asiaan kiinnostaa.

Kiitos!

Essi, verkk@ri

Heips!

Olen itse juuri lukiolainen tyttö, ja voin sanoa, että suoruus on kaikkein tehokkainta. Aluksi kannattaa tutustua hieman läheisemmin esimerkiksi snapchatissä tai kasvotusten keskustellen. En tunne tätä kyseistä tyttöä, mutta itse arvostan rehellisyyttä näissä asioissa.

Jos asiasta puhuminen kasvotusten tuntuu liian vaikealta, voit lähettää hänelle viestin tai vaikka kirjoittaa kirjeen. Itse kirjoitin ihastukselleni viestin kuullakseni, että hän piti minusta takaisin. Olihan se sen pelon arvoista.

Jos käy niin, että hän ei vastaa tunteisiisi, on kuitenkin parempi tietää se. Sitten voit hyväksyä asian ja jatkaa eteenpäin.

Toivottavasti tästä oli apua, onnea matkaan!

Tiedoton

[nimi poistettu] kiitos vastauksesta, ja jatkoa vielä aloitukseen:

Olen aikeissa pyytää mainitsemaani tyttöä elokuviin tulevalla viikolla, ja ainoa mikä tässä vielä vähän pelottaa on mahdollisen kieltävän vastauksen tullessa alkavat juorut, sekä pelko siitä, että kieltävän vastauksen jälkeen yhdessä viettämämme aika olisi kovin kiusallista. Mitenkä näissä skenaarioissa kannattaisi toimia tai mitä ajatella niistä?

Kiitos!

Vastaa aiheeseen: Kiva tyttö lukiossa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top