Siirry sisältöön
Random poika

Tää tulee olemaan pitkä mutta olen todella kiitollinen jos jaksat lukea tän.

Jos kiinnostaa, olen 15.

Minä tutustuin yhteen tyttöön mun rinnakkais luokalla viime keväänä ja olemme ollut hyviä kavereita, minulla alkoi olla tunteita tätä kohtaan mutta en ajatellut yrittäväni koska en tiennyt miten sen tekisin.

Kunnes sitten tämä tyttö yhtenä päivänä välitunnilla halusi kertoa yhden asian, sillä oli kovia vaikeuksia sanoa se (siis se oli kovan jännityksen alla selvästi)
Se sanoi että se pitää musta ja pyysi ulos, me sitten lähennyttiin kovasti.

Tekstailin sen kaa joka päivä, en tehnyt mitään mikä olisi voinut olla millään tavalla liian nopea, ja se kuulostaa sinäänsä tyhmältä mutta mä yksin kertaisesti sain sanottua aivan täydellisiä kehuja ja muuta joille se oli ainakin minun ymmärtämiseen ihan sulanut (nämä oli puoliksi tekstin yli), me ei ikinä aikaisemmin oltu fyysisesti läheisiä mutta nyt me halailtiin joka päivä ja aina kun istuttiin jossain vierekkäin niin se laittoi päätä mun olkapäälle🥰 ja mä vaan sulin tälle koko hommalle, mä muutuin aivan toiseksi ihmiseksi hetken päästä kun olin sen kaa, siis hyvällä tavalla. Se myös on antanu minulle aika paljon kehuja ja siis kaikki meni kun unelma, se tuntui unelta.

Halusin mennä kouluun, en ikinä aikaisemmin halunnut. Mulla oli melkein koko ajan hymy kasvoilla mitä mulla ei ole ollut yleensä.
Mä olin aivan tosi onnellinen tästä.
Mun kaveritkin sanoi että mä näytän siltä kun mä olisin iloisin ihminen ikinä.

Me ei ikinä vielä puhuttu että oltaisiin vielä ainakaan virallisesti yhdessä, meillä ei vaan olla oltu pitkään näin niin mä sitten en halunnut mennä liian nopeasti eteenpäin asiossa koska en halunnut säikäyttää tätä.

Tämä pysyi näin hetken kunnes se kutsui mut yhteen tapahtumaan, mä menin sinne sen kaa ja se oli koko päiväinen reissu.

Kunnes sitten lounas pöydässä, ja en muista enää miten se päätyi hänellä sinne mutta minä en maininnut mitään mikä olisi vienyt sinne.

Sitten se sanoo että sillä on poikaystävä, mä HETI kysyin ”häh, kuka?” Siinä toivossa että se olisi sanomassa minä mutta se sano jonkun toisen nimen ja mä aivan siis tunsin kun joku olisi vetäny puukolla sydämeen ja kääntäny sitä.
Mulle iski samaan aikaan hirveä häpeä että mitä mä oon tehnyt sen kaa koska mä tiedän että ite olisi aika ärsyyntynyt jos toinen poika tyttöni kanssa näin olisi. En tiedä enempää niistä.

Ja tästä olen itse ymmärtäny että sen mielestä varmaan tää kaikki on ollut vaan kaverisuhde sille.

Mä olen murtunut kun mikä ja siitä päivästä asti on vaikeaa syödä ja nukkua ja tehdä yhtään mitään. Tunnen itseni puolikuolleeksi, on ollut elämässä suruja jotka ovat olleet vaiketa mutta tämä on tuhat kertaa pahempi kun ne kaikki, sydämeni on aivan rikki.
Mä tunnen vieläkin sen kivun mikä tuli silloin siellä tapahtumassa ja on vaikeuksia tehdä mitään, mä hädin tuskin pystyn olla itkemättä.

Voitte olla sitä mieltä että se teki väärin mutta muistutan että me ollaan teinejä, ei meistä kukaan vielä kunnolla tiedä missä se raja menee.
Tämä tyttö on myös älykäs, kaunis ja en pidä yhtenäkään mahdollisuutena että pettämisestä olisi kyse.

Miten helpotan tätä kipuani?

Ja kiitos kun jaksoit lukea tämän.

goldrose

uskon että sua varmasti sattuu ja tuollanen käytös saaki sattua! se tyttö teki tuossa väärin et sä. tosi outoo ja mielestäni myös ilkeetä käytöstä siltä antaa tuommosia signaaleja ja tavallaa se samalla myös petti sen poikaystävää. ei oikeestaan mitää neuvoo muutaku et puhu sen kaa jos haluat asioista lisää selvää ja koita päästä tapahtuneesta yli olemalla vaikka kavereitten kaa ja tekemällä kaikkee omasta mielestä kivaa. tapaat varmasti jonku paljo paremman tytön vielä <3

Broken💔

Voi ei, ikävä kuulla:(( tee asioita mistä tykkäät nii eiköhän se siitä:)

Mymmeli

Voi ei tosi surullista. Kaikki aina järjestyy ja mä toivon sulle pelkkää hyvää.

Random poika

Kaikille jotka tän lukee niin anteeksi kun kirjoitan huonosti, suomenkieleni on huonontunut koska asun ulkomailla (tämä myös tapahtuu ulkomailla) ja myös oli vaikeaa kirjoittaa tästä kun oikein sattuu muistella tätä. Ja olen myös kokematon tällaisista suhteista.

Dreamer✨️🧿💋

No oon vielä aika nuori joten mulla ei oo kokemusta… mutta kyllä se helpottaa ajan kuluessa…

Koita löytää uutta ajateltavaa, aloita rakentamaan elämääs uudelleen. Ihan pikkuhiljaa.

Tsemppiä ja onnea selviytymiseen😘💋

💜Neito💜

Sori en tiedä. Muuten tietäisin mutta mun aivoissa on niin vähän tilaa kaikelle.🤯😖😫😣. Ja tämä kaikki on kiusaajien syytä. En tarkoita sitä että se sun tyttö niin olis mikään kiusaaja vaan tarkoitan sitä että olen nähnyt niin paljon kiusaamis viestejä täällä että en enää kestä. Mun aivot ei vaan toimi.

Random poika

@goldrose

En kyllä tiedä miten asiasta hänelle puhuisin

Kysymys, oliko tyhmää ajatella että jos se tulee kertomaan että pitää musta niin että se olisi niinkuin greenlight siihen että voisi yrittää olla enemmän kun kavereita.

Random poika

@Gold rose

En tiedä miten edes puhuisin sille, mä en edes saa vastattua miten menee viestiin ilman että tulee se kipu takaisin, tunnen ihan fyysistäkin kipua tästä koko hommasta.

Mulla löytyy myös hirveästi kouluhommia ja kokeita, pitäis jotenkin pystyä tekemään ne mutta tää saa mut aivan voimattomaksi.

Random poika

En kertonut huonointa osaa tästä, jouduin pitämään tunteeni ja kaiken sisälläni noin 9 tuntia siellä tapahtumassa, en tiedä miten pystyin olla itkemättä siellä mutta siis meinasin meilkein koko ajan kaatua kun tuntu kun jalat pettäisi.

THE one baddie

Aluksikkin, toi kuulostaa todella kauhealta ja oon pahoillani, että tommosta jouduit kokee. Toi tapa miten sä kuivailit tätä tapahtunutta kuulosti, että se ois tullut suoraan sydämmestä.
Sä et tehny mitään värää. Sinä vain hengasit tyypin kanssa josta pidit. Tämä tyttö taas ei hoitanut asioita todellakaan hyvin.
Toivon että sun frendit osaa olla sun tukena nytten. Mitä jos yrittäisit puhua niille? Jos ne on luotettavia ja hyviä ystäviä. Sehän on nyt vaan fakta että puhuminen auttaa.
Mikä teki sut onnelliseksi ennen tätä tyttöä? Joku harrastus? Yritä tehdä sitä ja nauttia siitä. Yritä saada ajatuksia muualle. Ala kuuntelemaan vaikka jotain kiinnostavaa podcastia saadaksesi muuta ajateltavaa.
Anna ajan kulua, ei Roomaakaan rakennettu yhdessä yössä.
Toivon sulle onnea ja parasta, koska sä ansaitsen sen🤍

Lukutoukka 📚📚📚🐛🐛🐛

Sä et tehnyt mitään väärää vaan se tyttö jos se on halannut sua ja mitä muuta niin sen olisi pitänyt kertoa heti et hei sori en halua mitään vakavampaa. Sori jos toi jotenkin pahoitti sun mielen.
Toivottavasti löydät jonkun uuden ja paremman sori jos toi jotenkin pahoitti sun mielen jälleen kerran.
Tsemppiä sulle!
Hyvää kesän odotusta kaikille 🏖️☀️🌷!

goldrose

jos puhuminen tai edes viestin kirjottaminen tuntuu pahalta niin ei tietenkään sit tarvi laittaa mitää viestii ja jos ei oo mitään varsinaista asiaakaan. mietin vaan että jos oisit halunnut tietää sen tytön mielipiteen tuohon tilanteeseen tai et miten se koki sen.

tuossa vaiheessa ehkä sit kaikista paras että ei oo missään yhteyksissä ja yrittää keskittyä niihin juttuihin jotka ois pakko saaja tehtyä esim läksyt kokeet

Omg

Kauheeta. Musta toi oli siltä tytöltä tehty väärin ei missään nimessä sulta sä et tehny mitään väärin.

Ringaling

Moiksu vaan
Mullakin on pahoja sydänsuruja
Ymmärrän hyvin tunteesi ja olen todella pahoillani :'(
Neuvoisin että teet nyt muutaman jutun tästä listasta nii ehkä auttaa<3👇🏻

Mene kävelylle auringon nousun/laskun aikaan
Kokkaile/syö suruun jotain terveellistä
Piirrä
Vietä aikaa frendien kaa tai ole vain yksin ja hengitä rauhallisesti
Katsele pilviä jos on kaunis päivä
Hymyile :) se oikeesti auttaa!!!!!!
Pyöräile. Auringon laskun aikaan on ihanaa pyöräillä♡

Toivottavasti auttaa ja rentoudu vaan. Et oo tehny mitään väärin eikä oo sun syy. Toisia tyttöjä löytyy kyllä
Tsemppiä•3•♡

Vastaa aiheeseen: Kivullisia Sydänsuruja

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top