Siirry sisältöön
crying_girl

Oon ollu kohta 8 vuotta koulukiusattu, oon nyt 7.lk.
Eli oon ollu eskarista lähti koulukiusattu.
Se on aiheuttanu mulle paljo tuskaa. Itsetuhoisia ajatuksia, huonon itsetunnon ja tällee.
En oo vieläkää ehjä. Se jatkuu vielä.

Jjjulzu

Minulla sama ongelma. 7luokalla nyt ja nyt alkaisi kesä loma ja 8luokka edessä. 4luokasta asti minua on kiusattu mm. [osa viestistä poistettu] Vtuako se mun syy on että rupees [osa viestistä poistettu] eiköhän niihin oo joku syykin eli kiusaaminen. Kavereita minulla ei ole yhtään. Välitunnit oon itsekseni käytävällä nurkassa. Joskus jos näkee jonkun ala-asteen kiusaajan käännän selkää ja oon etten huomaa sitä. Mutta se siittä ja taas yksi kiusaaja naaman edessä. ¨heitä kessu¨ -ei oo ¨älä selitä kiusattu likka¨ -just ¨varo tai tuun lyttään sun nenäs¨.. joo ei oo ihan oikein.. mut vtuako tässä enää tätä paskaa jaksaa..

MLL Ylläpito

Hei.

Kirjoitit vakavasta asiasta, jonka selvittämiseen tarvitset aikuisen apua. Löytyykö lähipiiristäsi sellaista aikuista, jonka puoleen voisit kääntyä? Kouluissa ja oppilaitoksissa tällaisia tilanteita varten on esimerkiksi kouluterveydenhoitaja tai koulukuraattori, jotka osaavat ja haluavat auttaa. Sinua lähellä olevista auttavista tahoista löydät lisätietoa Nuortennetin Mistä apua? –osiosta (www.mll.fi/nuortennetti/mista_apua).

Voit myös soittaa Lasten ja nuorten puhelimeen numeroon 116 111, joka on auki arkisin klo 14-20 ja viikonloppuisin klo 17-20 (puhelu on maksuton) tai kirjoittaa MLL:n Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun (www.mll.fi/nuortennetti). Saat kirjeeseesi henkilökohtaisen vastauksen luotettavalta aikuiselta.

Lisäksi voit käydä tutustumassa Nuortennetin sivuilta http://www.mll.fi/nuortennetti/ löytyviin ”Aikuisen apua” – teksteihin.

crying_girl

Ullallaa, mä en oikei luota noihi ammattiauttajiin..
Siin o vähä ongelmii..
Porukat tietää, psykologilla käyn ja kaiken maailman terapeuteilla.

Tekis hirveesti mieli soittaa toho lasten-ja nuorten puhrelimee, mut ku mul ei oo koskaa aikaa!
+ porukat kyttää 24/7

8- vuoden piina peruskoulussa! En jaksanut enää…

Olen pahoillani, sillä tiedän, mitä parhaillaan käyt läpi ja tunnet.

Voin todeta omasta kokemuksestani, kun olen ollut koulukiusattu koko peruskoulun ajan, ettei kukaan tule puuttumaan asiaan tai auta siinä.

Itse en jaksa enää yrittää. Voimani hupenivat turhaan apua hakiessani. Enkä sitä löytänyt. Vastaus oli aina sama: Kukaan voi puuttua kiusaamiseeni.

Älä alistu. Pidä puolesi.

onneks on kesäloma

Viranomaiset kielsi kertomast julkiseti koulukiusaamisesta ja siihen osallisist. En luottas noihinkaan mainitsemiis koulutyyppeihin pätkän vertaa. Pimittävät nekin kuulemans valittaana ja juttu muuttuu täysin päinvastaiseksi. Syy kiusattavaksi joutumisest löytyy aina kiusatust. siis oma vikas. painu kotiis.

pikachu

nii.
Ei munkaa kiusaaamisee puututtu.
Meen syksyl kasille ja tiedön et se alkaa taas

Nimetön

Kiusaaminen ei johdu kiusatusta!! (yleensä)
Juttu on tosiasiassa nii että kiusaajilla on huono itsetunto ja ne pönkittää sitä lisää kiusaamalla muita. Noloo. Usein kiusatuiks joutuu hiljaset tyypit tai ne jotka ei vaa jaksa enää.. Harmittaa kiusattujen puolesta mut koulun opet ei ainakaa auta. On tartuttava itteensä niskasta kii ja sanoo kiusaajalle suorat sanat et mite säälittävä se on!

Älkää antako periks!!! Te ootte parempii ihmisii ku ne kiusaajat!!! Älkää antako niide lannistaa teitä!!!!

toinen seiska!:)

Moikka !
Kauheesti täältä saa lukea näitä kiusattujen viestejä, SURULLISTA!:(
Se, että sulla on itsetuhoisia ajatuksia tuntuu jotenki tosi kauhealta! Mä sydämme pohjasta toivon ettet tee mitään itselles oot yhtä tärkee kuin muutkin tässä maailmassa, älä anna kiusaajien lannistaa. Luulen, että se loppuu kun et vastaa tai reakoi siihen mitenkään. Itseni kohdalla se loppui siihen kun kiusaajien innostus lopahti.
Paljon paljon tsemiä ja haleja sulle!:)

Vastaa aiheeseen: kohta 8 vuoden piina

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top