Siirry sisältöön
Ööö

Moi. Onko täällä ketään jolla on ollut tai on tällä hetkellä paniikkihäiriö tai jotain muuta? Kun mulla on usein koulussa tosi outo olo (itkettää, vapisen, sydän hakkaa, kädet hikoaa, ahistaa ja pelottaa. Tuntuu myös välillä etten voi hengittää) ja mää en tiiä onko mulla paniikkihäiriö. Mulla on myös ollut itsetuhoisia ajatuksia, niin voisiko joku ihana ihminen kertoa mulle miten niistä voisi kertoa jollekkin. Mulla on ihana perhe, mutta mulla ei ole rohkeutta kertoa. Kaikkea pahentaa kun tiedän, että meidän ainut koira lopetetaan ehkä kuukauden sisällä ja mää oon aina kertonut sille koiralle kaiken mikä painaa mieltä…😥😭

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei Ööö

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme olemaan yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. Voit myös kirjoittaa anonyymisti Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun https://lasten-ja-nuorten.kirjepalvelu.mll.fi/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Vastaa aiheeseen: Kokemuksia paniikkihäiriöstä?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top