Siirry sisältöön
yksinäinen luuseri…

moi. en oo joutunt ihan koko elämääni olemaan kiusattu mutta, olen nyt vitosella ja minua on kiusattu 1.lk asti! pelkään mennä kouluun un pelkään että joku on keksinyt taas uuden kiusaamis aiheen! koulussa istun normaalisti penkissä ja kuuntelen mitä opettaja sanoo kun katson ympärille niin joku mulkoilee mua silleen uhkaavasti ja se rupee ahdistaan!!!!! En kerta kaikkisesti jaksa sitä enää! Mulla ei oo kun yks kaveri kun kaikki vihaa mua vaik en oo tehny mitään!…

Ditte-Verkk@ri

Heips!

Höh, no on toi viiden vuoden kiusaaminen jo aika rankkaa! Ei sun tarvitse sellasta kestää ja vika ei todellakaan ole sussa. Kiusaajat tekee väärin ja sun ei pitäs tarvita pelätä koulussa.

Kiva että sulla on ainakin yks kaveri. Musta kuitenkin tuntuu että olis TOSI hyvä jos menisit jutteleen tästä kiusaamis asiasta esim opettajalle, kuraattorille, terkkarille, vanhemmille tai jollekkin muulle aikuiselle. Sellaselle jolle on susta miellyttvin jutella. Sitten on aikuisten asia että kiusaaminen lopppuu.

Tsemppiä kevääseen ja rohkeesti vaan jonkun juttusille =)

Nimetön

vooooooiii… älä pelkää jumala auttaa synkimpinäkin hetkinä.:) Tiedätkö mikä auttaa? rukoile! se on auttanut minuakin hurjasti koko elämäni ajan.

Vastaa aiheeseen: koko elämä kiusattuna

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top